Moderniseret brændende kærlighed med svampe og pastinak
Det gammeldags danske køkken kan efter min mening ikke overvurderes. Det indeholder så mange skønne retter, og nogle gange skal opskriften bare have et lille moderne tvist, måske tilsættes ekstra grøntsager og krydderurter.
Her er en lettere moderniseret – og efter min egen mening meget lækker – version af brændende kærlighed med østershatte og kartoffel/pastinakmos.
Jeg har kogt pastinaktern sammen med kartoflerne (ca. 2 stk. til 1 kg. kartofler). Det giver en frisk og lækker smagt til mosen.
Til fyldet har jeg reduceret mægden af bacon og i stedet tilsat gulerodsskiver og en bakke østershatte, som giver en skøn smag og god fylde til retten.
Fyld til 2 personer
en pakke økologisk bacon (fx Hanegal)
1 stort grofthakket løg
1 finthakket fed hvidløg
3 gulerødder i skiver
1 bakke østershatte (eller andre svampe)
hakket persille og purløg
Start med at svitse baconen. Gør de andre ingredienser klar imens.
Tilsæt gulerødderne. Derefter løg og hvidløg. Til sidst svampene.
Drys frisk hakket persille og purløg udover retten ved serveringen.
Du kan følge mig/Voksenlivsstil her:
♥ Facebook: Klik her
♥ Bloglovin (få en mail med nyt på bloggen): Klik her
♥ Instagram: @Voksenlivsstil
♥ Besøg min webshop: Klik her
Skriv en kommentar
Skriv din kommentar her!Alle er velkomne til at deltage