Moodboard til indretningen af den nye stue!

 

Nu nærmer vi os flyttedagen og indtagelsen af vores nye hus. Indretningen begynder for alvor at rumstere i mit hoved, og lige nu særligt den stue, som kommer til at blive ekstra i forhold til det hus, vi bor i nu.

Vi får to stuer i forbindelse med hinanden med franske døre imellem, og de kan bære både en klassisk stil og en mere moderne. Det kommer til at blive et mix og med fokus på at få lidt farver ind. Trenden går netop på at blande stilarter og farver, og det elsker jeg. Nogle ting bliver de gamle, som vi har i forvejen, men særligt til den store stue skal der noget nyt til.

Faktisk er tæppet, lampen og reolerne, som du ser på billedet, allerede valgt – lige nu er det to sofaer, det gælder om at få fundet. Men først lige et kig på rummet, som det ser ud lige nu.
Gulvet, som er en egeparket, har vi i øvrigt besluttet skal slibes ned og behandles med hvid sæbe.

Nu gælder det om at have en god fantasi – og være åben for lidt farver!
Allerførst skal du tænke dig, at der er en pudderrosa væg i den ene ende – og reoler i en turkispastel i den anden ende. De er fra Walter Grey og jeg har vist før i indlægget her.
Og samtidig er der kigget til den helt mørkeblå væg i stuen ved siden af!


På den mørkeblå væg kommer vores rosa Mayor sofa til at stå – og omvendt drømmer jeg så om to blå 2-personers sofaer i den store stue.

Jeg vil gerne have noget, som er midt imellem en flyder og et stramt design, og det er netop, hvad denne her Compose 2 seater fra Muuto ser ud til at være. Samtidig synes jeg, at farven (Fiord 771) er lige, hvad jeg har i tankerne. Men nu skal jeg selvfølgelig lige for en ordens skyld se den i virkeligheden.

Og så har jeg fundet drømme-gulvtæppet i 2 x 3 meter i marokkansk stil! Det er håndvævet og er i uld/bomuld, og så synes jeg prisen, som lige nu er nedsat til 5.500 kr. er ganske fornuftig for sådan et stort lækkert tæppe. Bemærk de små rosa detaljer ♥
Det er fra Jotex, og du kan se nærmere på det her. (de har rigtigt mange flotte tæpper!)

Til sidst vil jeg vise dig en lampe fra Foscarini. Det er vist ingen hemmelighed, at min kære mand ikke er så begejstret for loftslamper. Jeg synes derimod godt om det, og specielt, når vi får højt til loftet, er det godt med noget, der fylder opad.
Løsning: Foscarini Twiggy! Alle er glade.

Faktisk er der en lampe mere, som ikke er købt, men som jeg er meget vild med. Den kunne jeg godt tænke mig i den “blå stue”. Den hedder Planet Lamp og er fra Please Wait to be Seated. Den er både en væglampe og en skulptur og den taler bare til mig (måske taler den ikke helt så meget til Sten, men jeg fornemmer en stiltiende accept, så jeg tænker, at det gælder om at slå til). Fås hos luxoliving.dk

Nu har du været en tur inde i mine inderste indretningstanker, hvor prøver at forestille mig de to stuer som en helhed, og hvor jeg med udgangspunkt i vores eksisterende ting her på forhånd prøve at vælge de ting, vi kommer til at mangle.
Jeg kan se det for mig, og jeg føler mig ret sikker på mine valg – og jeg kan selv se sammenhængen i tingene (måske synes du, jeg er tosset). Men lad os nu vente og se, hvad det ender med 😉

 

  2 replies
  1. Tina
   Tina siger:

   Det er gode valg og gode overvejelser du har gjort dig:-)
   Vi har også to store stuer med franske døre imellem og her ved jeg hvor vigtigt valg af møbler og farver er, da det jo så skal passe sammen i de to stuer pga. glasdøre.
   Jeg kan godt lide din smag med farver og det at blande gammelt med nyt:-)
   Det bliver spændende at se det færdige resultat.
   Husk at passe på jer i denne varme.
   Vi har masser af ventilatorer mv. for at holde til det og vi overvejer enten træpersienner eller skodder, hvis det er sådanne somre vi skal til at have.
   pøj pøj videre frem og en god weekend ønskes herfra:-)

   Svar
   • Jeanette
    Jeanette siger:

    Hej Tina,
    Tusind tak, jeg er også selv meget spændt. Lige nu er jeg mest i tvivl om sofaer, hvor vi skal bruge to stk., men jeg tror, det endelige valg må vente til vi er på plads.
    Ja, det er virkelig hot for tiden – det kniber med at sove, men heldigvis kan vi jo ty til båden.
    God weekend til dig.
    KH Jeanette

    Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.