Uge 30 – Fokus og Favoritter!

For filen da, hvor er det varmt! Er jeg den eneste, der har svært ved at sove rigtigt godt om natten?
På den anden side, så er det jo en helt fantastisk sommer, som det bare er med at nyde i fulde drag – kender vi det danske klima, så fryser vi jo snart igen!

Den opmærksomme læser vil da også vide, at jeg har holdt varmeferie fra søndagsindlægget de sidste par uger 😉
Men nu er ferien slut, og her er jeg tilbage. Og det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at fokus i denne uge først og fremmest har været det nye hus!

Jeg får da også tid til andre ting ind imellem. Jeg er, hvor skørt det end lyder her i varmen, ved at komme tilbage i løbeform. Jeg er kommet dertil, hvor jeg faktisk helt kan glæde mig til at komme ud at løbe. Jeg løber p.t. hver anden-tredie dag mellem 6 og 9½ km. I dag var det virkelig hårdt at løbe i den trykkende varme, men det gik, og jeg har det FEDT bagefter. Og der venter jo et dejligt Eremitageløb i oktober, endda et jubilæumsløb. Skal du med?

♥♥♥♥♥

En hyggelig kanotur fra Frederiksdal blev det også til i går. Det er altså en skøn aktivitet i varmen, hvor man kan få en kølig brise og være tæt på vandet. Jeg tog lige det her fine snapshot af Sten (ham kan jeg vist være meget godt tilfreds med ♥), som samtidig blev farvelbillede for hans solbriller (Klaus Pagh-brillen, som vi kaldte den), som formentlig befinder sig på bunden et sted nu.

Vi sejler selvfølgelig også en del i vores båd, og har ofte gæster med ombord til hyggelige ture. Vi har været på første overnatning i båden, hvor vi havde vovet os helt til Helsingør (de første, vi mødte på molen, var vores genboer). Apropos varme og søvn, så er en båd det perfekte sted at være – også Viola trives fint med at sove i kahytten. Hun er verdens største hyggemås!

Men tilbage til det altoverskyggende, som selvfølgelig er istandsættelsen af vores nye hjem. Vi er inde i sidste fase, som jeg selvfølgelig også skriver om løbende. Alle enderne begynder at mødes (selvom det stadig virker kaotisk). Jeg kan begynde at se tilbage på en lang proces, som startede i januar måned, hvor vi købte vores engelske rækkehus. Allerede dér startede en mental rejse mod et nyt sted. Et opbrud, selvom vi kun flytter 1½ km., og en afsked med et hjem, hvor ens ånd hurtigt forlader det og søger videre. Nu står vi her så 6 måneder efter og er pludselig ved at være i mål!
Følelsen af at være i transit slutter gudskelov meget snart, og jeg kan rette min energi mod at indrette det nye, hvilket jeg selvfølgelig glæder mig vildt til.

I dag har jeg været i ILVA for at se på en sofa, som jeg havde spottet på Instagram. Den fås i velour og i præcis den mørke kongeblå, som jeg er på udkig efter – og så er den flyderagtig uden at være for stor. Lige, hvad jeg søger, hvis du ser mit moodboard fra forleden.


Sten havde i forvejen nikket ja til sofaen og gav mig frie hænder, og foretrak så ellers havnen fremfor Ilva. Så min veninde Litten og jeg drog til Ishøj og kiggede på sofaer. Fire øjne ser trods alt bedre end to, og så er det rart at have én at vende tingene med, som også er god til indretning.
Det endte faktisk med, at jeg købte to sofaer i modellen Julia Lux


En af de store forskelle på at købe online og i butikken er, at man selvfølgelig få en rigtig god rådgivning i den fysiske butik. Det fik jeg i alt fald i den grad i ILVA i Ishøj. Det viste sig fx, at sofaen fås i en længde mere end dem, der er vist på webshoppen. Så jeg endte med den alternative “hemmelige” længde på 218 cm. og en 2½ personers på 185 cm.
Nu er det bare at vente, for de kan først leveres en gang i september.

Som et lille PS, så er jeg faktisk også ved at se på velourgardiner til vores soveværelse, og venter lige nu på stofprøver i rosa, grå og blå. De kan bestilles på mål til absolut rimelige priser på &Drape her.

Ugens favorit – så var min tur til at vinde!

Så har man hørt det med! Jeg, som ellers er vant til at dele præmier ud, vandt faktisk en konkurrence på Instagram.
Jeg deltog, fordi IS Clinical er en af mine gamle favoritter blandt de effektive klinikmærker, som jeg elsker – og jeg virkelig gerne ville prøve deres meget beskyttende solcreme. For meget sol er den direkte vej til rynker, så jeg er meget påpasselig med solbeskyttelse og med at undgå for meget sol i ansigtet.

Med al den stærke sol, vi har i øjeblikket, kan jeg slet ikke få solcreme og høj faktor nok – og slet ikke, når jeg løber og er på vandet. I øvrigt er jeg vild med at fragte mig selv rundt på cykel i det gode vejr, når det kan lade sig gøre. Så MASSER af solcreme skal der til, og med de her to store (100 gram) Eclipse SPF 50+ kommer jeg til at være virkelig godt dækket ind, også ved længerevarende udendørsaktiviteter ♥

IS Clinical har klinisk dokumentation for at hele huden og beskytte mod hudskader og virke i dybden gennem bl.a. et mikroindkapslet fysisk solfilter. Jeg fik både én med lidt svag farve og én uden. Den farvede er lidt i den rødlige skala, og passer ikke helt 100% til min hudtone, men farver til gengæld ikke mere end den er fin med lidt mineralpudder udover. Derudover er cremerne lidt seje i konsistensen og giver en fornemmelse af at være rigtigt godt beskyttet, men absolut uden at fedte. Så udover at vinde, hvilket jo er en skøn ting, så er det solcremer på et højt niveau, der anbefales af hudlæger.  Så TAK til Noscomed for den fine præmie!

♥♥♥♥♥

Måske lagde du mærke til den på billedet fra Ilva –  jeg har købt mig en ny fin nederdel fra Birgitte Herskind. Jeg er vild med hendes ting, og denne her Dixie nederdel, måtte jeg altså eje. Jeg er meget begejstret for de nye asymmetriske længder, vi nu begynder at se, og som der kommer mange flere af både til vinter og næste forår/sommer. Du kan finde den hos Boozt her(reklamelink)

Jeg beklager på forhånd billedkvaliteten – hvordan lærer man en mand at fokusere?

PS. har du husket at være med i månedens læserpræmie om ½ års bæredygtigt foder til din hund eller kat fra Kingsmoor? Vær med lige her.

Med ønske om en HOT uge ♥

  3 replies
  1. tina/mormormedstiletter
   tina/mormormedstiletter siger:

   Dejligt, at I er ved at være på plads snart. Glæder mig til en rundtur i jeres nye og garanteret vanvittigt flotte hjem:-)
   Hvilken båd har I?

   Svar
   • Jeanette
    Jeanette siger:

    Tusind tak, du kan tro, at jeg også glæder mig til at kunne vise det frem snart 🙂
    Båden er en motorbåd, en norsk Marex 310 Suncruiser.

    Svar
  2. Tina
   Tina siger:

   Meget flot nederdel, skønt snit:-)
   Kongeblå er smukt og et godt valg.
   Jeg tager hatten af for at du kan løbe i denne varme, jeg kan næsten ikke klare holde gården.
   Godt billede af Sten og Viola, dem kan du være stolte af, og de af dig:-)
   Rigtig god ny uge ønskes!

   Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.