Når hovedbunden klør

Når hovedbunden klør

Her er et lidt udelikat emne, men ikke desto mindre ved jeg, at det er et problem, som er kendt for mange. Min hovedbund, især på baghovedet, kan i alt fald godt være irriteret og klø ind imellem, så det næsten kan drive mig til vanvid. Jeg synes især, det kommer, hvis jeg har det varmt – særligt om sommeren, hvor jeg kan være næsten 100% sikker på, at det opstår før eller siden – eller efter at have svedt efter sport. Jeg har prøvet med forskellige shampooer, der lover at løse problemet, og sågar med Nizoral shampoo fra Apoteket, men det har ikke været specielt effektivt.MOROCCANOIL-Dry-scalp-Treatment.jpg

Nu har jeg så forsøgt mig med Morrocanoil Dry Scalp Treatment  og den virker faktisk rigtigt godt og hurtigt på mig. Håret skulle ovenikøbet have det rigtigt godt af olien, som masseres ind i hovedbunden for at lindre tørhed og kløe. Olien er meget frisk og behagelig og føles lækker. Der skal kun bruges nogle få dråber, som skal sidde 5-10 minutter, før håret vaskes (håret føles på ingen måder fedtet bagefter). Jeg bruger den efter behov og masserer nogle dråber ind på de områder steder, som er irriterede. Næste dag er det mærkbart bedre.

Jeg skal selvfølgelig ikke kunne garantere, om det virker ens på alle, og det afhænger naturligvis også af, hvad problemet skyldes. Men har du ind imellem problemer med en irriteret og kløende hovedbund – og vil du give dit hår lidt ekstra luksus oveni – kan jeg anbefale at gøre forsøget med denne behandling.

Morrocanoil Dry Scalp Treatment kan fås til 209 kr. hos Nicehar.dk (affiliate link)

4 replies
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Kære Jeanette
  Tak for dit råd 🙂 Jeg har det på samme måde i perioder – og lige nu er jeg faktisk på en Nizoral-kur, men jeg vil da meget hellere bruge en olie.

  Hav en dejlig glad dag 🙂
  Kh, Birgitte

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Hej Birgitte,

   Ja, jeg tænkte nok, at der var flere af jer derude, der kender til problemet. Jeg hører meget gerne, hvordan olien virker på dig, hvis du på et tidspunkt vælger at prøve den.

   God dag og kh
   Jeanette 🙂

   Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Hej Marie,
   Så må man da sige, at jeg ramte plet! Og jeg synes også, at jeg hører og fornemmer, at en del kender problemet.
   Hvis du beslutter dig for at prøve med olien, hører jeg meget gerne, hvordan den virker på dig.

   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.