Naja Lauf er designeren bag tøjet på mine nye billeder!

Det er designeren Naja Lauf, der står bag tøjet i forbindelse med opdateringen herinde på bloggen, og navneskiftet fra Voksenlivsstil til Qland, hvor jeg også har fået taget nye billeder, som du nok har bemærket.
Det kan man godt trænge til ind imellem som blogger. Tiden går – alt for stærkt – pludseligt har man set sig selv på det samme billede og i det samme outfit alt for længe, og der skal ske noget nyt.

Jeg er selv rigtigt glad for det nye look, og de nye billeder, som er taget af Jacqueline Fluri, og jeg vil også lige fortælle lidt om tøjet. Det skulle være holdbart, enkelt og klassisk – smukt og med fine detaljer, men uden de store falbelader, som man risikerer at blive træt af at se på efter en måned. Det var en opgave for designeren Naja Lauf, som jeg er stor fan af, og som gav mig lov til at smugkigge i den kommende kollektion.

Naja Lauf bluse
Denne gang har jeg været så meget på forkant, at jeg er iklædt en helt fantastisk bluse, som først kommer på gaden til november. Så mine billeder er dermed aktuelle lidt længere 😉
Jeg har pænt afleveret den hvide bluse tilbage til Najas kontor igen, da den var på vej ud til showroom og messer, men jeg kan næsten ikke vente, til man kan få fingre i den. Og den kommer også i sort – og i to forskellige kjoler!!!! Jeg vender tilbage mere mere info, når de rammer butikkerne.

Snittet er perfekt! Det let vaflede stof er perfekt! – præcis, som jeg kender Naja Lauf, der er en sand mester i at lave velsiddende holdbare designs i lækre kvaliteter.
Tilpas klassisk, uden at være damet, hvilket er noget, som mange voksne kvinder er på udkig efter. Tøj, der kan styles på mange måder og som holder i klædeskabet år efter år. Det er nemlig også bæredygtighed, og jeg stemmer for at købe tøj, der holder.

Naja Lauf skjorte
De sorte klassiske bukser er også fra Naja Lauf, og det samme er den skønne skjorte med en feminin lille flæsekant, som også er på trapperne til den nye sæson.

Der var også et skønt rosa jakkesæt, klassisk cool, som jeg er meget forelsket i – men det var udlånt i denne omgang. Men måske får jeg lejlighed til at vise det en anden gang, hvem ved.

Nu ved du i alt fald, hvem der står bag tøjet på de nye billeder, og måske er skønne Naja Lauf en designer, som du også har lyst til at holde øje med ♥

 

 

1 svar
  1. Tina
    Tina siger:

    Flotte design, der er flere designs jeg godt kunne tænke mig 🙂
    En smuk weekend ønskes her fra høstland 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.