Naturlig anti-age uden nåle fra Filorga

Naturlig anti-age uden nåle fra Filorga

Indlægget indeholder reklamelinks!

filorga-anti-age
Hyaluronsyre
er en af de helt store ingredienser, når det kommer til at genskabe fugten, fastheden, glatheden og elasticiteten i huden. Det er dét, som indsprøjtes i huden som de såkaldte fillers, og netop det er noget som franske Filorga er mangeårige eksperter og storleverandør inden for. Filorga er af bare syv hyaluronsyreproducenter, der findes i verden!

Heldigvis har de valgt at overføre deres viden og deres unikke formel til ikke-kirurgisk skønhedspleje i form af en hudplejeserie, der indeholder alle de aktive ingredienser fra fillerne, herunder hyaluronsyre og NCTF® (New Cellular Teatment Factor). NCTF er sammensat af 53 aktive ingredienser, herunder aminosyrer, vitaminer, enzymer og mineraler. Denne cocktail giver huden et boost, der virker på mange forskellige områder – minimerer rynker/linjer, giver fastere hud, mere levende udstråling, gennemfugter, minimerer porer og giver mere ensartet hud.

De har ydermere udviklet et unikt transportsystem til at få hualuronsyren ned i hudens dybere lag. Så her har vi at gøre med noget af det tætteste, vi kan komme til en naturlig anti-age behandling uden nåle.

Hualuronsyre er ikke så dramatisk, som det kan lyde, for det findes allerede naturligt i huden, men niveauet falder jo desværre med alderen, hvorved der opstår tørhed og dermed de første rynker. Tilførelse af hyaluronssyre kan til gengæld skabe hurtige og synlige resultater, hvor fugtniveauet forbedres og huden bliver glattere og fastere. Det kan ske ved, at det trænger ind i huden og/eller ved, at det lægger sig på det yderste hudlag.

Jeg har nu brugt Filorga igennem et par måneder, og det er virkelig nogle produkter, som jeg kan mærke gør en forskel på hudens kvalitet. Især, når jeg virkelig gør mig umage med en god pleje morgen og aften med serum og creme, og med den koncentrerede Hydra-Hyal som en ekstra booster (nogle gang med skinroller).

Det er selvfølgelig ikke sådan, at de svarer til en opfyldning med nål direkte i linjerne og rynkerne med en injektion – det ville næsten være for godt til at være sandt. Men jeg kan se, at det gør huden flot og faktisk giver en vis opfyldning.

Man får en mere fugtmættet og lidt mere spændstig og glat hud med en flottere udstråling – dertil kommer, at jeg tror på, at det har en god forebyggende virkning i form af opretholdelse af fugt og dermed på forekomsten af tidlig ældning.

Filorga er en stor serie, men her er de produkter, som jeg har valgt. Jeg skal også skynde mig at sige, at de alle er silkebløde og fantastisk behagelige at bruge. Jeg kan ikke få nok af dem – og det kan du nok se på det afslørende billede af serummen, som jeg har været meget ødsel med. Men den er altså bare så lækker og giver den her fornemmelse af blødhed og “reparation” af huden.

filorga-hudpleje
Skulle jeg starte et sted med at prøve Filorga, ville den fantastiske serum Time-Zero være et godt sted at begynde. Den fås hos Matas her.

Time-Filler
cremen, som kan bruges både morgen og aften, er et lige så godt sted at starte, og en god creme kan de fleste bruge. Du finder den her.

Bagerst i billedet er Filorgas Miscellar rensevand. Det er et produkt, som mange mærker laver, men denne er her rigtigt god, fugtgivende, og så får du 400 ml. til 195 kr. hos Matas her.

filorga-hyaluron
Hydra-Hyal er et meget koncentreret produkt med fire forskellige hyaluronsyrer, der tilfører masser af fugt. Den er nærmest lidt geléagtig og meget drøj i brug. Du kan sagtens bruge den under din normale hudpleje, hvis du vil afprøve Filorga, eller som serum til skinroller. Fås her

Udover basisplejen, findes der en række andre spændende ting. I den mere specielle afdeling er denne Scrub & Mask, som udover at være en lille genistreg, også er lidt sjov at bruge. Cremen påføres på huden, og man eksfolierer let, hvorefter den skummer op og perler på huden som en champagnebehandling. Det hele tager få minutter, og så har man fået en virkelig opfrisket og glattet hud. Den kan du finde hos Matas her.

filorga-scrub-mask

Sidste ting, som jeg lige vil vise dig, er et eksempel på Filorga solcremer, som også er virkelig lækre. Selvom solen ikke viser sig så meget i denne sommer, så bruger jeg alligevel denne her faktor 50, når vi skal ud og sejle. Den fås også til kroppen eller som en mist til at sprøjte på (også udenpå makeuppen!). Den er helt mat og ikke-fedtende, og virker lige så flot og udglattende som den normale creme. Den fås her.

filorga-sun
Det var så franske Filorga, som først for alvor nu er begyndt at gøre sig bemærket her i Danmark – men jeg er ret sikker på, at vi kommer til at høre en del mere til dem! Der er i alt fald flere af produkterne, som jeg ikke lige sådan kommer til at give slip på ♥

Kærlig hilsen Jeanette

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.