Nem og hurtig føntørring uden krus

Nem og hurtig føntørring uden krus

ghd-professional-air
Føntørring har altid for mig været enten-eller. Enten skulle jeg helt lade være og lade håret lufttørre – eller også har det være den helt store tur med tørring i sektioner med børste og evt. med glattejern bagefter. Årsagen til dette er mit hår med meget naturfald, hvor en hurtigføntørring altid har resulteret i en gang krus.

Jeg har derfor altid været lidt misundelig på alle med helt glat hår, som bare kan blæses lynhurtigt igennem, mens jeg har stået og brugt masser af tid på styling – eller gået rundt med vådt hår i timevis.ghd-air-limited
Nu behøver jeg ikke være så misundelig mere – og det er jo en god ting – og desuden er jeg jo også glad for mit fald og fylde i håret. Men jeg har altså også fået ny føntørrer. Jeg må indrømme, at jeg altid har troet, at det med ioner var lidt noget pjat, og at varm luft er varm luft – men GHD Air har altså en ion-teknologi, der gør noget ved håret, så det kruser meget mindre og blive mindre flyvsk – og i stedet bliver virkelig blødt og fint defineret. Mit hår, som du ser det her, er kun sat med føntørrer og med fingrene. Ingen børste eller rundbørste eller glattejern, og der normalt utænkeligt med mit hår.

Sådan her ser GHD Air ud i den aktuelle lilla Limited Edition Wanderlust. Sidst jeg var hos min frisør kunne jeg i øvrigt konstatere, at de også bruger præcis den samme føntørrer i salonen. Det gør de, fordi den er super hurtig og rimelig let (550 gram) – fordi den simpelthen gør håret pænt på kort tid! Så med den får du virkelig en professionel og hurtig føntørrer derhjemme med en kraftig motor (2100 watt).

ghd-professionel-haartoerrer
Som du kan se, har den alt, hvad den skal have af forskellige hastigheder og temperaturer, samt en knap til kold luft. Du kan læse mere på GHD’s hjemmeside her.

Jeg tørrer mit hår på medium varme. Når det er stort set tørt, snor jeg det lidt især foran med varme og køler det hurtigt med den kolde luft, så det holder. Skal det være ekstra fint, så får det en lille tur med krøllejernet til sidst, men det vil jeg vise dig en anden dag inden så længe.

 

Kærlig hilsen Jeanette

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.