,

Fredagsfavorit: Nimue Sun-C Tinted solbeskyttelse med let farve

Ét af Nimues store stjerneprodukter inden for prisvindende solbeskyttelse er den let farvede Nimue Sun-C Tinted SPF40. Det er vel nok den bedste farvede solcreme, jeg har prøvet, og smelter lynhurtigt ind i huden og giver en naturlig og fin glød. Den kan anbefales året rundt og indeholder en bredspektret solbeskyttelse samt fugtgivere og et antioxidant kompleks, der beskytter mod solens skader. 

 

Reklame/Modtaget i gave til test.

 

Mange vælger efterhånden at bruge solbeskyttelse hele år vel vidende, at solens stråler både ælder huden, giver pigmentering og ikke mindst skaber skader og kan resultere i cancer. Det er vigtigt med en bredspektret beskyttelse samt tilførsel af antioxidanter mod de skader, der skabes.

Nimue har en række prisvindende solbeskyttelsesprodukter i sortimentet og een af de allerstørste hits er Sun C Tinted SPF40, der fås i tre nuancer. Og jeg kan bestemt tilslutte mig som fan. Når det kommer til solbeskyttelse, der samtidig giver en let farve til ansigtet, kan jeg ikke mindes at have prøvet noget, der er bedre!

Sun C Tinted SPF40 er den bedste farvede solbeskyttelse til ansigtet.

Lige nu er Light perfekt til mig og i løbet af sommeren vil det gradvist blive medium, der passer bedst – evt. en blanding af de to undervejs.

 

Den har en utrolig behagelig konsistens – som mindre om en helt almindelig dagcreme – og den trænger lynhurtigt ind. Farven blender meget naturligt ind i huden og giver en let farve og udjævning af hudtonen. Perfekt om sommeren, når man ikke føler for den store makeup – og i det hele taget året rundt til alle, der ønsker et mere naturligt look.

Nimue Sun-C Tinted SPF40 

Sun C Tinted SPF40 indeholder bredspektreret beskyttelse mod UVA, UVB, infrarød og blåt lys med en blanding af kemiske og fysiske filtre.
Sun C Tinted SPF40 indeholder bredspektreret beskyttelse mod UVA, UVB, infrarød og blåt lys med en blanding af kemiske og fysiske filtre. Trods de fysiske filtre efterlades intet hvidt på huden, men tværtimod en imponerende let fordele og hurtig indtrængning med en let naturlig farve.
Derudover indeholder cremen fugtgivere samt et anti-age kompleks med avancerede antioxidanter til forebyggelse og reparation af skader forårsaget af sollyset.

Bruges over dagcreme eller serum sommer og vinter.
Når man opholder sig ude i solen, bør solbeskyttelsen fornys i løbet af dagen!


Nimue forhandles af udvalgte hudlæger og skønhedsklinikker.

 

SE ALLE MINE FREDAGSFAVORITTER HER!

 

 

1 svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.