Nioxin kan give dig tykkere og fyldigere hår!

Da jeg blev præsenteret for hårprodukterne fra Nioxin, tænke jeg straks, at dém skulle min veninde Bettina prøve!
Hun havde nemlig tit givet udtryk for sin store irritation over, at hendes hår er meget fint og tyndt og mangler fylde, og lynhurtigt klasker sammen, hvis hun ikke er over det med styling hele tiden.

Når man har det som hende, så er håret virkelig et ømt punkt – det påvirker rigtigt mange både mænd og kvinder – så jeg fik arrangeret, at hun skulle have få lov at teste Nioxin.

*****

Nioxin består af en salonbehandling, som efterfølges af hjemmebehandling med forskellige produkter. 70% af brugerne oplever, at deres hår er kraftigere efter 4 uger.
Det skyldes, at produkterne dels arbejder på den lange bane, hvor de vække inaktive (ikke døde) hårceller til live, men også opbygger de eksisterende hårstrå, så de virker tykkere.

Nioxin styrker håret, og der findes flere produktlinjer alt efter, hvilke udfordringer man har. Om det er decideret hårtab eller tyndt hår, men også slidt hår, og hår, som ikke er til at få langt.
Så det er bestemt ikke, fordi jeg ikke selv har glæde af produkterne – for mit vedkommende har været det System 3 til kemisk behandlet hår, som har passet.

Men her får du Bettinas historie med hendes egne ord:

 
Jeg er så heldig, at jeg har fået lov til at teste hårproduktet Nioxin i 3 måneder. Hvis du ikke allerede kender Nioxin, kommer der her en kort præsentation:

Nioxin består af 6 forskellige hårplejeproduktserier, der bl.a. kan hjælpe dig med til at få tykkere hår. Så, hvis du lider af hårtab eller har tyndt eller fint hår kan Nioxin afhjælpe dig med dette problem.

– Spørgsmålet er så, om det har hjulpet mig? Læs med her, så vil jeg give dig min uforbeholdne mening om Nioxin.

Først lidt om mit hår!
Jeg har altid haft fint hår, og jeg har altid været ked af det, fordi det er så svært at sætte, ofte ser det bare tyndt og livløst ud, og det er stort set umuligt at få det til at sidde hele dagen, uden at det klasker sammen. Så snart frosten melder sig, bliver mit hår total elektrisk, så det ligner, at jeg har fået strøm igennem det.

Min store drøm har altid været at få langt hår, men da mit hår er så fint, vil det bare ikke se pænt ud. Så hellere have et kort hår, der ser sundt og nogenlunde tykt ud, end et langt tyndt hår, der flagrer rundt og er umuligt at holde styr på.
Jeg har prøvet et utal af stylingprodukter, der allesammen lover det samme – et tykkere og sundere hår – dog uden, at det nogensinde er gået i opfyldelse. Så jeg må nok indrømme, at det var med nogen skepsis, at jeg sprang ud i at prøve Nioxin, og jeg havde helt ærligt ikke de store forventninger til resultatet.

Da jeg ankom startede vi med at få en lille snak om mit hår, og hvilke problemer jeg generelt har med det. Der findes seks forskellige Nioxin serier, der på hver deres måde går ind og afhjælper med nøjagtigt det problem, man har med sit hår. Resultatet af min test blev, at jeg skulle bruge system 1, som er beregnet til alle, der er født med normalt/tyndt hår, har fine hårstrå og har naturligt hår uden kemisk behandling.

 Efter testen fik jeg en hovedbundsrens. En afrenset hovedbund er forudsætningen for et sundt hår, og det virker jo ret logisk, når man tænker over det. Det svarer til, at man renser sin hud, og det er en rutine, som de fleste ville kunne få glæde af i forhold til deres hår også.

Der blev taget et billede af min hovedbund, før den blev renset, og det var tydeligt, at den trængte til en ordentlig omgang – og forskellen kunne da også tydeligt ses på billedet bagefter.

Derefter fik jeg masseret de forskellige produkter ind i håret og fik en rigtig god instruktion i, hvordan jeg skulle gøre med plejeprodukterne derhjemme. Man skal gå all in og bruge produkterne hver dag, både morgen og aften. Så vækkes de hårsække, der er inaktive, så man tydeligt får flere hår, men det kan altså ikke vække døde hårsække til live igen, skal det siges. Derudover findes der en række helt uovertrufne stylingprodukter, der giver håret mere fylde og hold. Så Nioxin virker både indefra og rent kosmetisk.
Længere nede kan du se en liste over alle de produkter, som jeg bruger.
 Jeg fik den store salonbehandling med afrensning af hovedbunden med Nioxin Cleanser, der fjerner den talg, der lukker hårsækkene til.
Til at øge mængden af hårstrå fik jeg en Scalp Revitaliser, der styrker håret og modvirker, at det knækker – og Scalp Treatment, der øge hårstråets tykkelse.
Derefter blev det stylet med de produkter, der lægger sig på hårstråene og give fylde, og sikke en forskel, jeg kunne næsten ikke tro mine egne øjne. Jeg, som er vant til så utroligt fint hår – mit hår så på en gang tykkere, men også meget sundere, ud. Jeg var solgt!

♥♥♥♥♥♥

Nu har jeg igennem de sidste tre måneder brugt hjemmeplejeprodukterne, og jeg er stadig begejstret. Da jeg løb tør for shampoo’en dristede jeg mig til at prøve en anden – der gik 3 dage, så købte jeg Nioxinshampoo, og mit hår blev helt fantastisk igen.

 Jeg var hos min frisør for et par uger siden, og hun kunne mærke forskellen på mit hår. Hun kunne se, at virkede tykkere og var lettere at sætte, og når hun kiggede efter ved hårgrænsen,
var det tydeligt, at der er nyt hår på vej!!!!! Hun siger endda, at jeg nu kan lade det gro 5 cm. længere, fordi det er blevet tykkere.
Sikke en fantastisk nyhed at få for mig, der altid har kæmpet med mit hår.
♥♥♥♥♥♥
Går du, ligesom jeg gjorde, og er ked af dit hår,  fordi det er tyndt og umedgørligt, så bør du bestemt finde en Nioxin-frisør og give det en chance – jeg lover dig, du vil ikke
fortryde det.
En nyttig information jeg også gerne vil dele med dig er, at hvis du er i tvivl om, hvordan du skal bruge Nioxin, så findes der et hav af film på YouTube om dette.

Liste over mine hjemmeprodukter til øget volumen, sundere hår og hovedbund – og tykkere og flere hår:
1. En system 1 shampoo, der tilfører volumen.
2. En balsam Cleanser System 1, der styrker fugtbalancen i håret uden at tynge, forbedrer
elasticitet, og fremmer et sundt hovedbundsmiljø.
3. En Deep Repair Hair Macque, som jeg bruger én gang om ugen.
4. En Scalp Treatment, der hjælper med at give en opfrisket hårbund.
5. En Intensive Treatment Hair Booster, der hjælper med at skabe et fyldigere og tykkere
udseende af håret.
6. En Diabooster, der gør det meget nemmere at style håret og som er blevet ganske
uundværlig i min hår morgenrutine.
7. En Thickening Spray der giver struktur og fylde, så frisuren får et rigtigt løft.
8. En hårlak med ekstra hold
9. Til natten fik jeg en Night Density Rescue der forbedrer hårets tilstand, og dermed fremmer et sundt miljø til ny hårvækst og reduktion af hårtab.

 

Du finder Nioxin hos en række frisører, som kan give dig hovedbunds- og håranalyse, salonbehandling og rådgivning om produkter.

 

Tak til Bettina for at dele oplevelserne med Nioxin – tillykke med, at det er slut med dårlige hårdage!
Du kan i øvrigt følge Bettinas blog veganerlivet.dk, hvis du har interesse i vegansk livsstil – eller bare en generel positiv og sund livsstil.

3 replies
 1. Tine
  Tine says:

  Hej jeanette
  Skal du bruge både hair booster treatment og Night treament om aftenen ??? Hair booster skal jo bruges x 2 dagligt Kh tine

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Hej Tine,

   Jeg har spurgt Bettina, min testperson, og hun bruger den kun om morgenen. Men jeg kan godt se, at den faktisk skal bruges 2 x om dagen, så jeg ville bruge den morgen og aften for at sikre mig bedst muligt resultat.

   KH Jeanette

   Svar
 2. mormormedstiletter
  mormormedstiletter says:

  Super fint indlæg! Dejligt, at der også er produkter til de, som ikke er så heldige som du og jeg, at have en godt hår:-)
  God Pinse!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.