Nu skal jeg snart sidde ordentligt!

Nu skal jeg snart sidde ordentligt!


hjemmearbejdsplads-stol
Det er lige hér, jeg sidder på mit hjemmekontor! Efter, at jeg er gået 100% selvstændig arbejder jeg mange timer ved mit gamle træbord med malerklatter og afskalninger, og indtil videre har det fået lov at være lidt interimistisk og hyggeligt. Bordet er faktisk en anelse for højt, og Eames-stolen, som jeg sidder på er komplet ukorrekt – både for lav og i sagens natur hverken justerbar eller ergonomisk på nogen måder. Ikke udpræget smart og nu begynder konsekvenser at melde sig i skuldre, nakke og albuer. Hvis jeg ikke snart gør noget, så kommer det til at have sin pris, er jeg bange for.

Et hæve-sænke skrivebord nægter jeg altså at have stående herhjemme – en ordentlig stol, som kan justeres i højden kan jo passende så i stedet gøre tricket så fint for mig.

Det nytter jo ikke, fordi man har arbejdsplads hjemme, at man glemmer alle ergonomiske råd og sidder helt forkert. Kald mig bare over-æstetisk, men det må altså også gerne se lidt lækkert ud samtidig. Og den kombination er altså ikke så let af finde!

stol-hjemmearbejde-hag-2
På mit tidligere job havde jeg en HÅG kontorstol, og den sad jeg som en drøm i. Da det gik op for mig, at de laver en nye let model (SoFi) med et udvalg af stoffer i aktuelle farver fra Kvadrat havde jeg fundet min stol! Jeg har customiseret den med det skønne rosa kvadrat stof på billedet. Jeg har valgt det hvide stel – og så har jeg valgt armlæn fra, så jeg hurtigt kan dreje mig og komme ud af stolen, når jeg render til og fra min lager m.v. i webshoppen. Jeg er sikker på, at stolen også bliver helt topfin til mit gamle slidte bord – de to vil give hinanden en rigtig skøn kontrast.

hag-sofi-rosa

Og hold nu op, hvor jeg nu næsten ikke kan vente med at få skiftet min nuværende pind ud og komme til at sidde ordentligt! HÅG Sofi har i øvrigt en speciel InBalance® teknologi, hvor man bliver tvunget til intuitivt at balancere og bevæge sig – så kan jeg arbejde og holde mig lidt bedre i gang samtidig 😉 Det bliver så godt, sådan en forbedring – og det er på tide, at jeg tager det alvorligt og sidder ordentligt. Bare, fordi man arbejder derhjemme, bliver kroppen jo ikke lige pludselig egnet til at sidde forkert. Det sander man efter et stykke tid!

Kærlig hilsen Jeanette

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.