Ny avanceret hudpleje fra Swiss Clinic

Ny avanceret hudpleje fra Swiss Clinic

Du kender nok allerede Swiss Clinic fra bl.a. deres bryn- og vippeserummer og deres skinrollere og serummer i høj kvalitet. Microneedling med en god skinroller (pas på billige kopier!) er virkelig noget, der giver aktivitet i huden og kan ses på fastheden og linjerne.  (læs test af skinrolleren her).

Nu har Swiss Clinic netop lanceret en helt ny hudplejeserie, der bogstaveligt talt er proppet med forskellige peptider og hyalonronsyrer. Helt op til hhv. fem og otte forskellige af hver.

swiss-clinic-anti-age
De hudplejeprodukter, som jeg vælger at skrive om her på Voksenlivsstil, indeholder netop alle effektive ingredienser i forhold til at opnå så glat hud som mulig med en jævn, ensartet hudtone og en frisk glød. Jeg har det selv fint med at veksle og kombinere flere forskellige produkter efter behov – de har ofte deres helt egne egenskaber, så der er noget, der kan tiltale enhver, også i forhold til, hvor meget man kan og vil ofre på sin hudpleje.

Swiss Clinic serien har jeg brugt alene i et stykke tid for at teste den godt igennem, og jeg må sige, at den hører til blandt de produkter, der giver en synlig effekt på linjerne i huden. Den hører ikke til de billigste – hvilket naturligt ofte hører sammen med mængden af effektive ingredienser – men når det kommer til avanceret hudpleje og pris, så ser jeg det altid som et alternativ til at få en mere dyr og drastisk behandling fx med injektioner. Swiss Clinic er til dig, der gerne vil ofte noget, men stadig gerne vil holde huden flot, velplejet og glat på en naturlig måde.
Lige nu kan du få alle 5 produkter i serien på tilbud til 2.370 kr. (normalpris 3.160 kr.) (reklamelink)

swiss-clinic-hyaluron

Jeg fik i sidste uge scannet min hud og blev spurgt – eller det blev nærmest konstateret – om ikke jeg plejede min hud rigtigt godt (og her taler vi ikke om Botox eller lignende, som jeg jo går helt udenom).
Helt sort på hvidt kunne det ses, at billedet af min hud lå i kategorien for en hud i 30’erne. Jeg bliver 51 år om 2 dage, og det er ikke for at prale, men mere for at vise, at det godt kan betale sig at gøre noget ud af huden.

Ser vi på den helt nye Swiss Clinic serie, så består den af 5 produkter. Jeg har testet de fire – rensegel, serum, dag- og natcreme.
Det er første gang, jeg ser en Micellar gel (læs om, hvordan jeg bruge Micellar rensevand her). Den renser huden meget effektivt og geleen føles lækker og nem at bruge. Omkring øjnene foretrækker jeg at skylle den af, da den er til den kraftige side. Den tørrer ikke huden ud, men fjerne effektiv al makeup.

swiss-clinic
Serum og cremer er letabsorberende, men giver alligevel en nærmest maskeagtig følelse af righed af fugt, blødhed og fylde til huden. Serummen er naturligvis den mest koncentrerede med 5 peptidekomplekser og 5 hyaluronsyrer.
Natcremen er beriget med biomimetiske peptider, der er identiske med vores egne peptider, der reducerer rynker og stimulerer kollagendannelsen. Dagcremen har ligeledes biomimetiske peptider og hele 8 forskellige typer af hyaluronsyre. Hyaluronisk syre findes naturligt i huden, hvor den virker som en svamp, der hjælper huden til at suge fugt til sig. Syren mindsker dermed fine rynker, fordi den holder på fugten.

Flere oplysninger fås på Swissclinic.dk.

Kærlig hilsen Jeanette

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.