Ny lysekrone i soveværelset

Ny lysekrone i soveværelset

lysekrone-sovevaerelse

En lidt overdådig lysekrone kan virkelig noget i indretningen, og jeg ser dem dukke op flere og flere steder. Især efter, at jeg selv havde besluttet mig – og overtalt min kære mand, ikke mindst – til at finde en lysekrone til soveværelset, var de pludseligt alle vegne i lækre boligindretninger.

Sat i sammenhæng med en mere enkelt og moderne indretning kan lysekroner virkelig skabe en spændende og markant kontrast i alt fra køkkener, stuer, entreer og soveværelser.

Jeg har, som sagt, i et stykke tid været på udkig efter en lysekrone til vores soveværelse, hvor tanken var, at den skulle samle rummet lidt mere. Med tapet hele vejen rundt vil en lampe danne en god forgrund og bryde striberne i rummet. Efterhånden fandt jeg ud af, at den gerne måtte være et miks af klassisk og moderne – for at skabe den rette lysekronestemning, men uden at gøre det alt for krummeluret i et rum, der i forvejen larmer lidt med tapetet. Og når det endelig skulle være, måtte kvaliteten gerne være i orden, dvs. i krystal for at give et smukt spil i lyset. Alternativet ville være en antik lysekrone, men så faldt jeg over denne her:

lene-bjerre-lucca-lysekroneEn fantastisk smuk lysekrone fra Lene Bjerre. Den hedder Lucca og fås i to størrelser, hvor vores er den lille på 35 cm. i diameter. Nummeret større er 45 cm. Den er både klassisk og moderne, og så giver den en skøn stemning i rummet med de mange tykke krystalglas, som lyset reflekterer i. Du kan se nærmere på den her.

Den leveres usamlet, så der er også lige et lille hyggeligt fællesprojekt med at få den monteret og hængt op 😉 – lampen er i øvrigt tung og gedigen og vejer 6 kg.!

Lad mig i øvrigt også lige sige, at Hr. Hylleborg har medgivet – trods sine grundlæggende protester mod alt, hvad der hedder loftslamper – at det slet ikke er så tosset! Måske er han bare sød (og det er han), og nu hænger den der jo, men jeg tror, han mener det. Og jeg er i alt fald VILDT glad for den. Den har virkelig sat prikken over i’et i rummet. Nu er problemet bare, at den godt kunne kalde lidt på nogle fede gardiner, og måske et veloursengetæppe, men det skal jeg nok ikke lige præsentere de næste par uger.

lene-bjerre-lucca
Jeg håber, du synes om ideen – og lysekronevalget!

Du kan i øvrigt se hele Lene Bjerres udvalg af lysekroner her.

Kærlig hilsen Jeanette


lysekrone-sovevaerelse-lene-bjerre

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.