Fan af By Falengreen hårprodukter
,

Fan af By Falengreen hårprodukter

by-fahlengreen

Lige nu står disse to flasker med alverdens allergi- og miljøcertificeringer i badet hos mig, og jeg kan næsten ikke få armene ned over dem. Det samme gælder for min svigerinde, som har hjulpet mig med at teste volumenprodukterne. Vi er begge KÆMPE fans!

Produkterne er fra det nye danske allegivenlige mærke By Falengreen og der er simpelthen ikke andet end godt at sige om dem. De er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark, og Svanemærkede, og uden skadelige kemikalier, og så giver de en skøn lethed til håret – også selvom de er super plejende og gør håret blødt og glansfuldt.

Jeg har testet shampoo No. 1 og conditioner/kur No. 7 til tørt og farvet hår. Shampooen skummer faktisk slet ikke, fordi den er uden SLS (Sodium Laurenth Sulfat), men tag ikke fejl – håret bliver skinnende rent alligevel. SLS kan virke udtørrende på huden og jeg kan efter 2-3 hårvaske konstatere, at min ellers noget irriterede tørre og kløende hårbund er blevet helt normal.
Conditioneren er meget let, men plejer alligevel håret perfekt og gør det let at rede ud. Derudover bliver håret florlet og luftigt. Der som sagt intet, som jeg ikke kan lide ved de her produkter.

 

Svigerinde Bettina er vant til at afprøve alverdens volumenprodukter, så hun har i de sidste tre uger hjulpet mig med at afprøvet By Falengreen volume shampoo No. 04, volume spray No. 13 og Hairspray No. 18 – og hun har givet følgende anmeldelse:

falenberg-volume-shampoo falenberg-volume-spray

 

“Jeg har meget fint hår, som især på denne årstid hurtigt bliver fladt, flyvsk og umuligt at sætte, men med disse produkter har det faktisk lykkes mig at style mit hår, så det sidder godt det meste af dagen, ellers er det bare, at “kramme” håret mellem fingerne, puffe lidt op i det, og vupti, så sidder det igen.

Jeg kan kun anbefale By Falengreen til alle med fint hår, nu har jeg ihvertfald flere gode hårdage end dårlige! Jeg må sige, at jeg er blevet stor fan”.

 

Så, er du til Svanemærkede, sulfo- og kemikalieløse, allergitestede hårprodukter, der også virker og giver lækkert, luftigt og velplejet hår – eller fylde og medgørlighed til fint og flyvsk hår – så gå ind på By Falengreen.dk og læs mere.Kærlig hilsen Jeanette

2 kommentarer
 1. Ida
  Ida siger:

  Hej Heidi

  Du har helt ret i, at nogle af By Falengreens produkter indeholder mild parfume. Dette fremgår også på de 3 produkter (Shampoo no. 03, 04 og Conditioner no. 07) og deres emballager for at sikre, at det er tydeligt for forbrugeren.

  Rigtig god dag.

  Kh Ida

  Svar
 2. Heidi Juhl Hansen
  Heidi Juhl Hansen siger:

  Tjaa, de skriver selv fuldstændigt uden parfume. Men flere af deres produkter indeholder faktisk parfume. Ikke i orden.

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.