Ny serum fra Beauté Pacifique perfektionerer din makeup

Ny serum fra Beauté Pacifique perfektionerer din makeup

Der er lige nu ekstremt stort fokus på foundations og på den perfekte ensartede hud. Der bliver lanceret mange spændende foundations, men underlaget for din makeup er mindst lige så afgørende.

Beauté Pacifique, som bygger sin produktudvikling på viden fra lægeverdenen, har nu lanceret en helt speciel serum, Submersive Serum Paradoxe, som giver huden en flot glød og udstråling og en mere jævn og ensartet base for makeup.
Oveni dette lover den også langsigtede virkninger i forhold til beskyttelse mod ældning og solskader.  

serum_paradoxe

Serummen udfylder øjeblikkeligt små porer og ujævnheder i huden, den dæmper rødme og reducerer pigmentering og giver samtidig fugt (uden at fedte). Nogle få dråber er nok til at give en øjeblikkelig synlig effekt, hvor huden får en flottere glød og samtidig virker mere jævn og glat.  Du kan evt. også blande nogle få dråber direkte i din foundation.

Der er absolut en forskel, og er du en feinschmecker med din hud, vil du opleve, at du kan gøre din makeup endnu flottere.

På den lange bane lover Serum Paradoxe at beskytte huden mod skader fra UV-lys, og fra ældning i det hele taget, ved hjælp af to lovende stoffer fra lægemiddelverdenen, Resveratrol og Procyanidin, hvis virkninger der forskes intensivt inden for.

 Submersive Serum Paradoxe fås hos Signatura.dk til 389 kr.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.