Ny yndlingsbh fra Triumph – det kan lade sig gøre at vælge undertøj på nettet!

Ny yndlingsbh fra Triumph – det kan lade sig gøre at vælge undertøj på nettet!

Triump_sexy-angel-tryde-andresJeg var glad, da jeg i sidste uge modtog min pakke med undertøj fra TrydeAndrés.dk.
Det er åbenbart lettere, end jeg troede, at vælge undertøj på nettet! Det er endda flere år siden, jeg har prøvet undertøj fra Triumph, og meget er sket siden – jeg blev meget positivt overrasket!

Det sværeste er jo normalt bh’en – og normalt er jeg meget glad for pasformen hos Marie Jo.
Men Tryde Andrés har en ret fin søgefunktion, hvor man hurtigt kan få overblik over, hvad der findes inden for den specielle type bh, du søger. Om det er med push-up, bøjle, fyld, til sport, halterneck, stropløs eller whatever.  Det giver et hurtigt overblik, og man slipper for jagten i stormagasinet, hvor det alligevel ofte viser sig, at den udvalgt bh eller trusserne lige præcis er udsolgt i den størrelse, man søger.

Jeg tænkte, at denne her Triumph – model Sexy Angel med bøjle og fyld – så rigtig ud. Det viste sig at holde stik –  hold op, hvor sidder den godt! Og så er den bare SÅ fin. Det samme gælder trusserne, som fås enten som string eller hipster (trusserne er ikke store i størrelsen, så vælg hellere et nummer for store end et nummer for små).

triump_tryde-andres

Bh’en former rigtigt fint, synes jeg, og så er den super behagelig at have på – den er absolut røget ind på listen over mine yndlings bh’er! Og Trydes Andrés er helt klart et sted, hvor jeg igen vil gå ind og få overblik over lingeri, som passer til mig.

Indlægget er sponsoreret, men meningerne er 100% mine egne.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.