Lav din egen lækre vanillesukker

Lav din egen lækre vanillesukker

 Jeg har skrevet om det før, men jeg synes, det fortjener en reminder. Hjemmelavet vanillesukker. Når jeg har skrabet kornene ud, gemmer jeg altid den tommer vanillestang i et glas med sukker (alm. sukker eller rørsukker). Når der er nogle stykker, og de må gerne tørre i længere tid, blender jeg dem med sukkeret.

Hvis du blender sukkeret sammen med vanillestængerne, gerne med en stavblender, bliver det pulveriseret ligesom det vanillesukker, du køber færdigt.
Det smager super lækkert og kan bruges i bagning, men også i grød, skyr, varm cacao og hvad du ellers kan finde på.

hjemmelavet-vanillesukker hjemmelavet-vanillesukker-blender

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.