,

NYHED! Ekstrem øjencreme og vild luksusmaske fra Sensai

Sensai er ugens fredagsfavorit med nyheder fra luksusmærket, der er i særklasse. Den nye Sensai Awakening Creamy Eye Essence er en øjencreme, der er virkningsfuld udover det sædvanlige - den giver med det samme synligt friskere, lysere og mere opstrammede øjenomgivelser. Samtidig har Sensai lanceret The Mask i deres Ultimate serie. Det ER den ultimative luksus, med en vild fornemmelse af silkeblød konsistens, som smelter ind i huden og giver en dybdevirkende næring.

Sensai er ugens fredagsfavorit med nyheder fra luksusmærket, der er i særklasse. Den nye Sensai Awakening Creamy Eye Essence er en øjencreme, der er virkningsfuld udover det sædvanlige – den giver med det samme synligt friskere, lysere og mere opstrammede øjenomgivelser.
Samtidig har Sensai lanceret The Mask i deres Ultimate serie. Det ER den ultimative luksus, med en vild fornemmelse af silkeblød konsistens, som smelter ind i huden og giver en dybdevirkende næring.

Reklame

 

Sensai er synonymt med luksus, og deres hudpleje er udviklet med en række nøje udvalgte ingredienser, der arbejder sammen for at give optimale resultater. Har man først prøvet et hvilket som helst Sensai hudpleje- eller makeupprodukt, vil de fleste være overbevist.

Her på Qland vil du kunne finde flere af mine personlige favoritter, hvoraf nogle har fulgt mig i årevis.
Den nye Awakening Creamy Eye Essence ryger definitivt med helt op på toplisten over Sensaiprodukter!


Sensai Awakening Creamy Eye Essence er ekstemt virkningsfuld

Nogle gange er der bare produkter på det store hudplejemarked, der shiner igennem. De kan noget særligt, og finder derfor også vej her til bloggen.
At finde en øjencreme, der faktisk har en umiddelbar effekt er ikke let, men ikke desto mindre, lever den nye Awakening Creamy Eye Essence op til sit navn: Den virker og giver med det samme et lysere og mere vågent og opstrammet udseende.

På billedet kan du formentlig se, at området med øjencremen er mere løftet og udglattet, friskere og lysere.

Sensai Awakening Creamy Eye Essence lever op til sit navn: Den virker og giver med det samme et lysere og mere vågnet og mere opstrammet udseende.

Den indeholder et avanceret kompleks af bl.a. hyaluronsyre, botaniske ekstrakter, peptider, vitaminer og antioxidanter – og er absolut heller ikke billig, men nogle få dråber er nok. Du finder den her hos Matas(reklamelink)

Sensai Awakening Creamy Eye Essence er en øjencreme, der øjeblikkeligt giver friskere, lysere og mere opstrammede øjenomgivelser.

Sensai Ultimate The Mask

Vil du finde den helt store pung frem (vi taler omkring 3.000 kr. – og en lidt billigere refill), og vil du have noget af den ypperste natpleje til din hud, så har Sensai også lanceret den nye Ultimate The Mask.

Her handler det om ekstrem forkælelse og den japanske nærmest ceremonielle rutine, hvor du inviterer dig selv ind i et univers af selvfordybelse og sanselighed. Masken kommer også med en lækker Gua Sha sten.

Sensai Ultimate The Mask handler om ekstrem forkælelse og den japanske nærmest ceremonielle rutine, hvor du inviterer dig selv ind i et univers af selvfordybelse og sanselighed

Sensai Ultimate The Mask kombinerer traditionelle ingredienser med avancerede teknologier. Signaturingrediensen, den kostbare Koishimaru Silk EX, som omdrejningspunkt, arbejder i harmoni med andre nøje udvalgte næringsstoffer og antioxidanter for at opstramme, hydrere og berolige huden på en måde, der efterlader den glattere, mere balanceret og ungdommelig og ekstremt babyblød.


Du finder Ultimate The Mask her hos Matas
.

Jeg vil som altid understrege, at du også finde mere prisvenlige fantastiske Sensai hudpleje og makeupprodukter!

 

 

SE ALLE FREDAGSFAVORITTERNE HER

 

 

 

1 svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.