Nyhed! Wella Fusion plejer dit hår både indeni og udenpå!

Nyhed! Wella Fusion plejer dit hår både indeni og udenpå!

Den store trend inden for hårpleje er nye innovative produkter, der går ind og plejer og genopretter hårstråene indeni. Fremfor “kun” at give blødhed og medgørlighed, så kan det lade sig gøre nu også at få hårprodukter, der faktisk giver fylde og pleje til slidte hårfibre.
Det må siges at være en rigtig god nyhed for især os med længde i håret, der ellers tidligere har døjet med tynde og spaltede spidser og hår, der knækker. Hvis man ovenikøbet får behandlet sit hår, eller bruger føntørrer og glatte/krøllejern, så det kan virkelig gå hårdt ud over hårkvaliteten.

Wella Professionals har netop her i maj måned introduceret deres helt nye serie FUSION, som jeg har testet.

wella-fusion
Fusion-serien består af shampoo, conditioner og hårkur. Desuden findes en ekstra intensiv Amino Filler, som kan fås som behandling hos frisøren (den har jeg ikke prøvet endnu, men den frister, så det kan være, at jeg vender tilbage med en anmeldelse af den på et senere tidspunkt).

Indtil videre har jeg afprøvet hjemmeprodukterne, som jeg kort fortalt er vild med! Håret bliver virkeligt lækkert blødt og plejet, og samtidigt er det meget fyldigt, luftigt og let. Og så er det en dejlig fornemmelse, at man både reparerer og ikke mindst forebygger skader på håret. Serien kan helt bestemt anbefales.

Jeg bruger en lille mængde af hårmasken hver gang, og når den efter ca. 5 minutter er skyllet ud, så forsegler jeg og blødgør yderligere med en lille smule conditioner. Begge dele har en reparerende effekt og beskytter desuden mod brud pga. hårbørste m.v.

Du kan købe Wella Fusion hos frisøren (nærmeste salon kan findes her). Vejl. priser ligger på ca. 200 kr.

 

Kærlig hilsen Jeanette

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.