Nyheder fra CND – prisvindere som penne og legende topcoats!

CND, der står bag Shellac og Vinalux samt en række virkelig suveræne plejende og reparerende produkter til neglene, har lanceret nogle fine nyheder.

Der er tre nye topcoats til dig, der kan lide at lege med looket på dine negle! Og to prisvindende bestsellere, Cuticle Eraser og SolarOil, der nu er kommet i små pennestørrelser, der er nemme at påføre neglene. Praktiske både hjemme – og til at have med i tasken eller på rejsen!

NB! Jeg gør opmærksom på, at de viste produkter er foræret til mig til test!

CND SolarOil
er et dagligt must hos mig, og du kan læse mere om, hvordan den har hjulet mig af med tørhed og hvide pletter på neglene her. Det er en prisvindende olie (jojoba, risklid-olie, mandelolie og E-vitamin), der dagligt plejer negle og neglebånd, som på grund dens små molekyler er i stand til at trække langt ned i både huden og neglen – også ned igennem lakken! Med dagligt brug af SolarOil, og gerne flere gange om dagen, så slipper du for grimme tørre neglebånd og negle, og får en meget lettere rutine omkring negleplejen.

CND RescueRxx er et effektiv middel til at reparere negle, der er tørre, flækker, knækker eller skiller. Brug den hver dag på neglene, hvor den deponerer keratin i revner og splitning og i tørre og hvide pletter. Du vil opleve en forbedring meget hurtigt, efter dage eller en uge.

Har du meget grimme og tørre negle, så tag pennene med i tasken og frisk neglene op i løbet af dagen, så de ser pæne ud. SolarOilen er bare et must uanset negletilstand – jeg bruger den som minimum morgen og aften på neglene på både hænder og fødder. På hele neglen, på toppe og godt omkring på neglebåndene. Fås nu både som pen og i neglelakstørrelse.

Nye Vinylux topcoats – mat, perlemor eller glitter!


Bruger du Vinylux neglelak og topcoat med lang holdbarhed, så ved du sikkert også, at de har et flot udvalg af farver, der hver sæson udvikles sammen med førende modedesignere. Men nu er der altså også blevet mulighed for at lege lidt mere med tre nye top coats, som ændrer udtrykket på dine lakker (den almindelige blanke top coat findes selvfølgelig stadig).

CND Vinylux Matte gør, som navnet indikerer, neglelakken mat. Pearl giver den et lag af perlemor, som nærmest er fluorescerende – og min favorit Glitter, giver neglelakken et fint lag glimmer. Perfekt til fest eller til at redde en lidt kedelig lakering.

Vejl. udsalgspris på pennene er 149 kr., topcoats 125 kr.

3 kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Ha’ en dejlig tirsdag derude venner og husk at CND VINYLUX også har lavet sådan nogle fede overlakker. Læs om dem hos min kære hundeveninde VOKSENLIVSSTIL… […]

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.