Nyheder fra Mos Mosh

Nyheder fra Mos Mosh

Heller ikke i 2014 kommer vi udenom T-shirts med motiver og tekst. De kan bruges som virkningsfuld kontrast til feminine nederdele og shorts og under jakker, hvor de giver et mere uhøjtideligt look end fx en skjorte.

Det danske mærke Mos Mosh har på kort tid fået stor succes med tøj, der er både råt og feminint med fokus på den gode pasform og små fine detaljer. De er super gode til cool basisting som netop t-shirts, jeans og jakker. Jeg har plukket tre favoritting ud blandt de nyheder, som lige nu rammer butikkerne. Det er gode og smarte basisting, som er super anvendelige hver for sig, men tilsammen også vil kunne udgøre et fantastisk sæt.

rose_jeans_2_small_

Lækre jeans med små sten og kobberfarvede nitter ved lommerne. Opsmøget kan tages ned, men prøv selv tricket med et par af dine jeans – et lille opsmøg kan hurtigt gøre et look mere råt og mindre damet. 999 kr. hos Agerfeld.dk

mos mosh t-shirtGrå t-shirt med print foran og fin detalje med et simili peacetegn i nakken. Lad den hænge løst for et lækkert, casual look. 399 kr.

mos mosh jakkeOg sidst, men ikke mindst, en super lækker marineblå klassisk blazer – cool til bl.a. jeans og et elegant alternativ til sort. 1.499 kr.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.