Oktober måneds vindere af læserpræmien fra Björn Axén!


Så ramte vi november, og det er tid at finde hele to vinderen af oktober måneds læserkonkurrence! ♥
Så altid glæder jeg mig over at kunne give noget forkælelse videre herinde, og tak selvfølgelig til alle jer, der var med.

De to vindere, der får hele baduljen her på billedet –  økologisk hårpleje fra Björn Axén bestående af Organic Moisturizing shampoo og balsam, der giver blødt og glansfuldt hår, og modvirker statisk elektricitet og hele tre forskellige stylingprodukter – er………….

Fru Langkow & Camilla Weibel, som begge får en mail fra mig.

Stort tillykke til jer! Og stay tuned, hvis du ikke vandt denne gang – november måneds præmie er på vej ♥♥♥

Du kan læse mere om præmien fra Björn Axén her:


Björn Axén Organic Moisturizing Gentle Shampoo er baseret på økologisk Aloe Vera og naturlige nordiske sukkerroer. Balsammen er ligeledes med økologisk Aloe Vera og naturlige olier. Shampooen plejer og beskytter håret og modvirker statisk elektricitet. Organic Moisturizing Conditioner er meget fugtgivende og gør håret blødt og glansfuldt uden at tynge. Begge er dermatologisk testet og har den lækreste friske og milde duft fra koldpresset Bergamotolie. Passer til alle hår- og hovedbundstyper, som har behov for ekstra pleje og fugt.
Pris pr. stk. 150 kr. (fås hos Matasreklamelink)

Vinderne får også mulighed for at sætte og pleje håret med hele tre forskellige typer af Björn Axéns suveræne stylingprodukter –  en saltvandsspray, en olie, og en all round styling cream. Alle tre igen med de skønne og milde bergamot-duft, som kendetegner den økologiske serie.

1. Björn Axén Organic Salt Water Spray giver et naturligt beach look med let strukur og volumen. Det giver også ekstra hold før en evt. opsætning eller fletning af håret. Værdi 150 kr. (fås hos Matas)

2. Björn Axén Organic Universal Styling Cream er en plejende creme med medium hold, der giver form til både krøller, bølger og korte frisurer og samtidig efterlader overfladen blød og glat og gennemfugtet.  Værdi 150 kr. (fås hos Matas)

3. Björn Axén Organic Caring Hair Oil er skøn 100 % naturlig glansgivende olie uden silikone, er plejer og fugter tørt hår og spidser. Samtidig beskytter det håret og forebygger skader. Indeholder bl.a. Shea, Jojoba, Solsikke, Raps og Havtorn. Værdi 175 kr. (fås hos Matas)

  1 svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.