The Ole Glow

Få Ole Henriksens bedste råd til at forblive ungdommelig!


Ole-henriksen-blogger

Nu skal I, som lovet, have historien om mit dejlige møde med Ole Henriksen i fredags. Det er jo ingen hemmelighed, at jeg er KÆMPE fan, hvilket jeg også fornyligt har skrevet i min anmeldelse af hans nye bog, som i øvrigt strøg direkte ind på alle bestsellerlisterne og udkommer på engelsk senere på året (læs mere her).

Vi var samlet 12-13 utroligt heldige bloggere til at møde Ole Henriksen og få en introduktion til hans grundlæggende viden om hudpleje, og hvordan man opnår “The Ole Glow”. Ja tak, jeg vil gerne have noget Ole Glow, for han er et fantastisk forbillede med sine 65 år og ultra vitale krop, sind og flotte hud. Tænk lige over det – manden er 65!!! (og nå ja, jeg er 50 🙂 )

Udover hans foredrag fik jeg også lejlighed til at tale med ham, og man kommer hurtigt vidt omkring. For hemmeligheden bag Oles ungdommelighed – for det er jo på mange måder dét, det handler om – ligger i hele hans livsstil. En livsstil, som jeg personligt på mange måder kan relatere til.

Her Ole Henriksens bedste råd til en ungdommelig livsstil!

  1. At være flittig med at holde sig i form. Ole er selv generelt utroligt flittig med sit arbejde, udvikling af nye produkter, sine hyppige rejser, men derudover også med sig selv. Han forstår simpelthen ikke de mennesker, der går i stå med at holde sig i form. Selv laver han bl.a. 300 armbøjninger HVER DAG og han føler sig stadig lige så fysisk stærk og energifyldt, som da han var ung. For ham er alder ikke et issue – det er personligheden, der tæller. Så her har Ole og jeg en fælles mission! 
  2. At være flittig med sin hudpleje. Flittigheden gør sig også gældende i hudplejen, hvor han opfordrer til at bruge nogle minutter morgen og aften. At gøre det til et hyggeligt ritual og NYDE DET. “Take pride in who you are”, som han udtrykker det.  Med de rette produkter og den rette livsstil kan en problemhud rettes op på få uger.
  3. At have et positivt sind. Fliden, livsmodet og energien kommer ikke mindst af beslutningen om at gå ned ad den positive sti. At vænne sin hjerne til positiv tænkning, at værdsætte sig selv og andre. Og Ole har selv været med til at dokumentere forskellen i hjernen i tv-programmet “Jeg vil være Ole Henriksen”.
  4. At være mådeholden, uden at være fanatisk. Han nyder gerne et glas vin eller en vodka, men drikker aldrig til hverdag. Det skal med hans egen ord være en nydelse, men ikke være noget, der tangerer et afhængighedsforhold.
  5. At begrænse sukkerindtaget er vigtigt for en flot hud. Flere undersøgelser peger på det samme – sukker gør huden uelastisk og ælder den. Hvis du læser Oles bog vil du flere gange se, at han mener det alvorligt – sukker er noget af det værste for din hud (og det er lige meget, om det hedder rørsukker, honning eller andet). Igen betyder det ikke, at du ikke kan spise en chokoladekage – du skal bare ikke gøre det hver dag.
    Salt er i øvrigt også noget, som Ole ikke er stor fan af!
  6. At exfoliere huden er alfa og omega for ALLE hudtyper (på nær rosacea). Selv meget tør hud skal exfolieres for få de døde hudceller væk og åbne op for plejeprodukterne. Exfoliering hjælper på rynker og livløs hud og giver den eftertragtede jævne hudtone. Han anbefaler fx sin professionelle Power Peel 2 gange om måneden. Fås på Nicehair.dk på tilbud her.
  7. At huske øjenomgivelserne. Et lille hurtigt tip fra Ole til sidst: Husk at bruge produkterne helt oppe under øjenene! Her trænger huden til ekstra pleje, så vær ikke bange for at lægge masker og cremer helt op under øjnene!

Ole Henriksen er i Danmark for at fortælle om sit helt nye tre-trins produkt Power Bright 25% vitamin C intensive treatment system, som har været undervejs i mere end et år. Det har professionel styrke og er baseret på behandlingerne fra hans SPA. Den hjælper med at opnå den flotte “Ole Glow” bl.a. ved hjælp af markedets højeste koncentration af C-vitamin, der giver huden en mere ensartet og strålende tone og sund glød med færre linjer. Efter 8 uger skulle den kunne reducere hyperpigmentering med op til 82%.

ole-henriksen-blogger

Man behøver bare at se på hans egen 65-årige hud, for at se, hvad han mener – den er glat og jævn, og der er kun de rynker, der skal være, når man smiler – og det gør han en hel del!

Power Bright, som er det nyeste i hans Power Peel serie, lander først i butikkerne i uge 37, men indtil da – så gør brug af hans andre gode råd og produkter, der indeholder høje koncentrater af syre. Læs mere her.
Jeg skal nok også vende tilbage med en udførlig beskrivelse af Power Bright systemet til den tid.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.