Jeg startede Qland (under navnet Voksenlivsstil) tilbage i 2012, fordi jeg synes, at vi voksne kvinder har en masse at inspirere hinanden med, og det er vigtigt vise, at man sagtens kan være med og følge med tiden, uanset alder!

Hvis du finder en blogger, som du kan identificere dig med, er den som et spejl, du kan holde op foran dig – ja, vel nærmest som en god veninde, du kan besøge, når du har lyst og se, hvad hun har gang i.
Måske finder du noget inspirerende, som du kan bruge til noget. Måske er det bare hyggeligt at kigge indenfor. Og du er altid velkommen her!

På Qland finder du inspiration til mad, mode, skønhed, boligindretning, bøger, sundhed og meget mere. Jeg har fokus på det positive og det gode liv, på at holde mig aktiv og følge med tiden med respekt for alder og personlig stil.

Jeg er oprindeligt uddannet cand. merc. og har i mange år arbejdet med marketing og kommunikation, men i dag fokuserer jeg på at blogge for voksne kvinder. Derudover er jeg fornyligt startet på en fireårig uddannelse til psykoterapeut på Nordisk Gestalt Institut.

Jeg er 55 år, gift og bor i Klampenborg. Mine interesser spænder vidt, og jeg elsker at sætte mig ind i nye ting, forude at læse, male, løbe, nyde naturen, være sammen med venner og familie, møde nye spændende mennesker og lave god mad.

Bloggen omhandler alt det, som sker i mit liv, og som jeg kan lide og personligt kan stå inde for – det være sig tøj og modetrends, indretning og boligtips,
skønhedsprodukter, jeg bruger eller tester, emner inden for sundhed og motion, mad og opskrifter. Film og bøger, som jeg synes er interessante og har kvalitet.

Mit fokus er på, at personlighed og stil er vigtigere end alder, og at det sagtens kan lade sig gøre at være vital, og følge med og holde sig godt, selv i en høj alder. Mit mål er ikke at ramme ungdommens, men den voksne, moderne og kvalitetsbevidste smag.

Jeg håber, du vil hygge dig og finde inspiration her på i mit univers.
Velkommen til Qland!

Ønsker du at kontakte mig, klik her.

PRESSEKLIP

Magasinet LIV 30/6 2022

Artikel om pleje af gråt hår, Børsen 15/10 2021.

Go’ Morgen Danmark den 27/9 2021 – tema om kvinder og gråt hår.


Kvinder med gråt hår - artikel i Hendes Verden 2021

Artikel i Hendes Verden uge 7 2021


Artikel i Ugebladet Søndag august 2019


Fyns Stifttidende November 2019


Artikel i Hendes Verden august 2019


Jeanette Hylleborg artikel

Artikel i Magasinet Liv 2019


Voksen blogger

Artikel i Magasinet Liv 2019


kms_jhylleborg

Fra Modemagasinet IN Januar 2016 Foto: Frederikke Heiberg


Afbefaling i Magasinet Liv


Kig indenfor hos mig i Mad og Bolig!

Boligreportage i Mad & Bolig nr. 3, 2018


Udvalgt af Modemagasinet IN

Udvalgt af Modemagasinet IN


model-soendag-jeanette-hylleborg

Model i Søndag Uge 39 2016


alt-for-damerne-jeanette-hylleborg

Alt for Damerne uge 50 2017

in-jeanette-hylleborg

Artikel i Modemagasinet IN Juni 2016

Velkommen til QLAND!

Velkommen til QLAND!

Jeg hedder Jeanette Hylleborg, er født i 1966 og har siden 2012 skrevet en af de første danske blogs til voksne kvinder. På QLAND får du et kig ind i mit liv og de ting, jeg er optaget af. Du finder inspiration til det aktive liv, til hudpleje, der virker, en sund krop og sjæl, mad, bøger, bolig og meget andet. Om alt fra grå hår og naturlig skønhedspleje til mit psykoterapistudie. Alder skal nemlig ikke være nogen hindring – hverken for nye veje i livet eller at have det godt i sin krop.

VÆGTEN BLIVER SVÆRERE AT HOLDE MED ALDEREN! 5 TING, DER VIRKER FOR MIG.

Langt hår efter de 50 – og gerne gråt!

Få inspiration fra QLAND på din mail

psykoterapi studie

Følg min rejse under uddannelse til psykoterapeut!
Jeg har taget springet ud i en ny uddannelse. Følg min rejse på psykoterapistudiet her

Nye kommentarer

Fredagsfavoritterne

Fredagsfavoritterne

Mest læste lige nu