Jeg startede Qland (under navnet Voksenlivsstil) i 2012 udfra en betragtning om, at det ikke kun skal være forbeholdt de unge at blogge. Voksne kvinder har mindst lige så meget at inspirere hinanden med, og det er vigtigt vise, at man sagtens kan være med og følge med tiden, uanset alder.
Det handler langt mere om stil og personlighed!

Hvis du finder en blogger, som du kan identificere dig med, er den som et spejl, du kan holde op foran dig – ja, vel nærmest som en god veninde, du kan besøge, når du har lyst og se, hvad hun har gang i.
Måske finder du noget inspirerende, som du kan bruge til noget. Måske er det bare hyggeligt at kigge indenfor. Og du er altid velkommen her!

På Qland finder du inspiration til mad, mode, skønhed, boligindretning, bøger, sundhed og meget mere. Jeg har fokus på det positive og det gode liv, på at holde mig aktiv og følge med tiden med respekt for alder og personlig stil.

Jeg er oprindeligt uddannet cand. merc. og har i mange år arbejdet med marketing og kommunikation, men i dag fokuserer jeg på at blogge for voksne kvinder. Jeg er 54 år, gift og bor i Klampenborg. Mine interesser spænder vidt, og jeg elsker at sætte mig ind i nye ting, forude at læse, male, løbe, nyde naturen, være sammen med venner og familie, møde nye spændende mennesker og lave god mad.

Bloggen omhandler alt det, som sker i mit liv, og som jeg kan lide og personligt kan stå inde for – det være sig tøj og modetrends, indretning og boligtips,
skønhedsprodukter, jeg bruger eller tester, emner inden for sundhed og motion, mad og opskrifter. Film og bøger, som jeg synes er interessante og har kvalitet.

Mit fokus er på, at personlighed og stil er vigtigere end alder, og at det sagtens kan lade sig gøre at være vital, og følge med og holde sig godt, selv i en høj alder. Mit mål er ikke at ramme ungdommens, men den voksne, moderne og kvalitetsbevidste smag.

Jeg håber, du vil hygge dig og finde inspiration her på i mit univers.
Velkommen til Qland!

Ønsker du at kontakte mig, klik her.

PRESSEKLIP

Artikel i Ugebladet Søndag august 2019

Fyns Stifttidende November 2019


Artikel i Hendes Verden august 2019


Jeanette Hylleborg artikel

Artikel i Magasinet Liv 2019


Voksen blogger

Artikel i Magasinet Liv 2019


kms_jhylleborg

Fra Modemagasinet IN Januar 2016 Foto: Frederikke Heiberg


Afbefaling i Magasinet Liv


Kig indenfor hos mig i Mad og Bolig!

Boligreportage i Mad & Bolig nr. 3, 2018


Udvalgt af Modemagasinet IN

Udvalgt af Modemagasinet IN


model-soendag-jeanette-hylleborg

Model i Søndag Uge 39 2016


alt-for-damerne-jeanette-hylleborg

Alt for Damerne uge 50 2017

in-jeanette-hylleborg

Artikel i Modemagasinet IN Juni 2016

Velkommen til Qland – mit personlige univers

Jeg hedder Jeanette Hylleborg, er 54 år og har siden 2012 skrevet en af de første danske blogs til voksne kvinder. Alder skal ikke være nogen hindring – hverken for at blogge eller alt muligt andet. Gå selv ombord i menuen eller de seneste indlæg og få et kig ind i mit liv og mine tanker. Eller find inspiration til hudpleje, der virker, en sund krop og sjæl, mad bøger, bolig og meget andet

Juli måneds læserpræmie: Sensai Silky Bronzer

Juli måneds læserpræmie: Sensai Silky Bronzer

Favorit forret

marineret laks

Mest læste lige nu

Gå på jagt i arkivet!

Seneste kommentarer