At springe ud som blogger – i Ugebladet Søndag i denne uge


I denne uges udgave af Ugebladet Søndag kan du læse en lille artikel om min vej til at blive fuldtids blogger for voksne kvinder. Jeg er blevet interviewet om at skabe sit eget job, og jeg fortæller om den lange vej til, hvor jeg er i dag, og de mange overvejelser, der ligger bag. Og ikke mindst, hvad det er der driver værket. Ikke pengene – for jeg må ærligt sige, at jeg kunne tjene meget mere, hvor jeg kom fra – men alle oplevelser og ikke mindst relationer. Både ude i den virkelig verden, men bestemt også med jer herinde, der læser bloggen.
Det handler om først og fremmest at gå efter det, der gør mig glad.

Det fine billede i artiklen er taget af MEW – www.mew.dk – og hun har givet mig lov til at vise nogle stykker mere fra vores fotosession. Jeg synes, de er ret søde, fordi Viola selvfølgelig fik charmet sig med ♥

Ligesom på mit nye headerbillede er det Naja Lauf, der har klædt mig på til lejligheden.

Jeanette Hylleborg

Blogger med hund
Fotograf Mew - jeanette hylleborg
Hvis du vil læse hele artiklen, så er det Ugebladet Søndag nr. 35, som udkom mandag den 26/8.

1 svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.