Jeg er også Morrocanoil fan!

Jeg er også Morrocanoil fan!

Der er skrevet mangt og meget om hårproduktet Morrocanoil, så det er næppe nogen nyhed. Alligevel skal jeg ikke undlade at melde mig ind i fangruppen. Jeg bruger produktet hver gang, jeg har vasket hår – 4-5-6 pump i mit lange hår – og min hår spalter så godt som aldrig mere, og det er let at rede ud. Olien, som hvis ret skal være ret er silikonebaseret, tynger og fedter ikke håret. Det kan også bruges i det tørre hår til styling.
Så glem alle andre serummer og olier til håret – de er spild af penge i forhold til Morrocanoil. Det er i den dyre ende, men den er alle pengene værd.

Morrocanoil.jpg

De øvrige produkter i serien er også rigtigt gode, men i mine øjne skiller de sig ikke så markant ud som olien. Olien ville jeg helst ikke undvære, men shampoo og kur er stadig fra Redken hjemme hos mig.

Køb den hos MilleM.dk, som også har mange andre gode produkter og en fin blog – læs fx De 5 største misforståelse om hårprodukter.

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] er jo det nye hotte skønhedsprodukt og en vigtig ingrediens i den populære hårpleje Morrocanoil. I Morrocanoil er der dog tilført en masse andre ting og bl.a. spiller silikone en stor rolle, […]

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.