Overgangen til det grå hår Part IV

Overgangen til det grå hår Part IV

Ja, det er jo en neverending story med det hår! Du kan evt. læse Part I, Part II og Part III i føljetonen – men ellers er der her en lille status på mit hårprojekt fra de blonde striber til det naturlige hår, der startede tilbage i februar!

Når jeg siger naturlige hår er det fordi, at jeg egentlig stadig ikke har voldsomt mange grå hår. De kommer lidt i små kolonier især på toppen af håret (de kan lide af være de steder, hvor jeg normalt kan finde på at lave en skilning – de er smarte, de små djævle!). Men min strategi var jo egentlig også at forberede mig til det grå hår. Det vil sige, at jeg har ændret temperaturen i håret fra det gyldne til det mere kolde, og det synes jeg er lykkedes ret godt. Og jeg er glad for det!

Her er jeg fanget i lørdags på Liv Live (det vender jeg tilbage med meget mere om i morgen), og her kan du se, hvordan mit hår ser ud (på nær nogle meget, meget få hvide og enkelte mørke striber, som jeg fik lavet for 2½ måned siden). Lyset er perfekt på det billede og viser præcis, hvordan farven er i virkeligheden! Jeg elsker den nye tone i håret, og udgroningen er ved hjælp af ganske få striber blevet absolut tålelig. De lyse længder vasker jeg ind imellem med en lilla shampoo, så det gyldne forsvinder. De grå hår får lov at blende naturligt ind, og den mørke farve synes jeg giver lidt mere karakter. Så jeg er glad for min beslutning 🙂

graat-haar-overgang

Den kvikke læser vil også konstatere, at jeg – efter lange overvejelser – er blevet klippet! I fredags røg der 10-12 cm. af den lange bagerste kant, så jeg nu har en fin page (som altid bliver jeg klippet hos Bomholt – der er ingen slinger i valsen for mig dér!). Dermed fik farvesituationen jo også lidt god hjælp i og med, at en stor del af de lyse spidser forsvandt. I får lige endnu et sneak peak fra i lørdags, hvor I kan se den nye frisure!

imedeen_liv_live_2016_153

Dét med at få klippet den lange længde af kan være sårbart for mange – og det er det i alt fald for mig. Vil en page blive “kedelig”, bliver man ældre eller mindre feminin at se på? I virkeligheden er det jo noget pjat, det kan jeg se nu! De første dage følte jeg mig lidt amputeret, men nu føler jeg mig mere smart, og det er lækkert med lidt mere frisure.  Jeg vil ikke afvise, at det bliver længere igen, men lige nu er jeg super glad for den nye længde.

 

 

 

1 svar
 1. Pia
  Pia siger:

  Tak for dine søde ord!

  Jeg er vild med din nye længde, og med farven. Det er superflot, men jeg kan godt huske hvor farligt det føltes…

  Super lækre billeder, i øvrigt – nu glæder jeg mig bare til at høre mere om arrangementet i lørdags 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.