På skarp udkig efter en kjole

På skarp udkig efter en kjole

Jeg er på udkig efter en kjole. Ja, sådan kan det gå, når man er så letsindig at “komme til” at skylle sin yndlingskjole op i stedet for at bevæge sig hen til renseriet! Og lige den kjole er selvfølgelig ikke sådan lige at erstatte, så nu er jeg på skarp udkig efter en værdig afløser!

Et af de steder, der gør jagten lidt sjovere, og overblikket lidt større, er den nye portal Katoni.dk. Her kan du sortere på mange parametre.

Du vælger din kategori inden for tøj og sko, og du kan dykke helt ned i fx festkjoler. Herefter sorterer du på størrelse, og evt. på farve, prisinterval og mærke – og om det skal være på udsalg og om der skal være gratis fragt. Eftersom Katoni samler produkter fra flere forskellige webshops, får man vist et stort udvalg, hvilket er smart, hvis du netop er på jagt efter noget helt bestemt.

Fandt jeg så en ny kjole? Jeg synes faktisk, der er nogle gode bud – også nogle, som jeg nok aldrig ellers havde overvejet. Men jeg har ikke slået til endnu, selvom jeg faktisk er vild med alle de tre – meget forskellige kjoler – jeg har i kikkerten her. Den sidste er der ikke lige nogen anledning til for tiden, men så ved jeg jo, hvor jeg skal kigge, når det måtte blive aktuelt 🙂

Du kan jo selv prøve at tjekke festkjolerne ud her.

Her er nogle af mine “fund” via Katoni (alle fra Zalando):

 

MX121C023-Q11@13.1
Karl-lagerfeld-maxikjole
LX021C007-K11@15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.