På vej til Jylland efter Viola

På vej til Jylland efter Viola

Når du læser dette, er jeg formentlig på vej til Lemvig for at hente vores nye familiemedlem. På vej til at blive den lykkelige hundeejer for første gang i mit liv (læs mere i denne indlæg).

Faktisk var der, da jeg i sidste uge traf aftalen om at købe hende, tre hvalpe til salg. Nu kan jeg se på annoncen, at der er to tilbage. Heldigvis har jeg reserveret Viola ud fra billederne, og jeg fik helt ondt i maven, da jeg tjekkede, om hun stadig var der. Puha, det var hun . Jeg er jo allerede vild med hende ♥♥♥
Du får lige billedet een gang til – og så glæder jeg mig til snart at tage mine egne fotos af hende. Den kommer nok ikke til at få for lidt i den kommende tid!

bichon-havanias

Jeg har i mellemtiden forberedt mig og har været på nettet og har foretaget et større indkøb af alt, hvad min fantasi rækker til at forestille sig, at en lille bichon havanais kan få brug for. Fra børste og neglesaks, til foderskåle, godbidder, legetøj, hundetegn, sele og snor – og sågar tandbørste og tandpasta (vi må have styr på hygiejnen fra starten). Valget faldt på Hooked4Pet.dk, som havde et udvalg af alt, hvad jeg ønskede mig – også en pæn hundeseng og en fin redningsvest (det er godt at være forberedt til sejlsæsonen, selvom vesten nok er en kende for stor til at starte med).

Det har været lidt en udfordring for mig, hvordan den lille hunni skal komme med mig rundt, men så fandt jeg det her smarte hunde-autosæde, eller hvad vi nu skal kalde det. Så nu vil hun blive sat i en smart fastgjort transporttaske, hvor der i øvrigt er en oppustelig pude i bunden, så hun kan nå op og kigge ud. Genialt!
Det er 399, der er givet godt ud, for at hunden kan sidde sikkert og godt, når den skal med mig rundt (den fås her).

hunde-auto-stol

Hundesengen blev denne her, 2 stk., en til soveværelset og en til stuen. Den er da bestemt til at holde ud at se på, synes jeg. (Fås her).

paen-hundekurv

Min stakkels mand, som jo ikke ligefrem er ophavsmanden til ideen til at få endnu et husdyr – men dog støtter 100% op om beslutningen (ham har jeg været heldig med!) – har haft to opgaver i går: Foder & Forsikring. Så han har både klaret den med forsikringsselskabet og været en tur i Maxi Zoo og købt det foder, som Viola er vant til hjemmefra.

Jeg har fundet gode artikler på nettet, så jeg kan gøre det hele rigtigt fra starten. Fx denne fra Dansk Kennel Klub med 10 tips til en god start med hvalpen.

Et par bøger har jeg også bestilt. Selvfølgelig en om Bichon Havanaisen med en masse råd til dens pleje og pasning – og en om adfærd og opdragelse, som jeg synes lød godt, At have hund med hjertet ♥

at-have-hund-med-hjertet bichon-havanias-bog

Så Viola, here I come….

Kærlig hilsen Jeanette

 

2 replies
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Kære Jeanette, hvor er det bare så sødt at læse, så meget du har forberedt dig og går op i at få lille Viola hjem. Hun får det skønneste hjem en hund overhovedet kan ønske sig og så vil hun blive overøst med kærlighed.

  Håber I begge har sovet godt i nat – hende i sin nye seng og du garanteret med et “vågent” øje/øre på hende 🙂

  Håber solen også skinner i Klampenborg til morgen, for sikke en skøn dag at vågne op til – og med al den glæde det også må bringe med sådan et lille nyt liv i hjemmet venter en spændende dag.

  Jeg glæder mig meget til at se og høre mere om hende.

  De kærligste hilsner
  Birgitte

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Kære Birgitte,
   Tusind tak for din vidunderlige hilsen. Ja, jeg har haft – og har – hænderne fulde, men det går helt utroligt godt med lille Viola. Hun er allerede faldet så meget til her i dag, og jeg har givet en et lille bad og klippet negle på hende uden problemer. Hun står ude ved havelågen, når jeg har hende i snor og er så ivrig efter at tale med de andre hunde, der kommer forbi. Katten er hun meget interesseret i, og han nærmer sig nu langsomt. I går var de snude mod snude 🙂
   Det er selvfølgelig et kæmpe arbejde her i starten, men det er fantastisk så meget, der er sket på 2 dage og hvor nem og glad hun er. Hun vågner tidligt – første dag kl. 5, men i dag kvart i seks. Jeg tror, det er en meget kvik og nem lille hund, vi har fået.

   Mange kærlige hilsner
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.