1,9 kg. ren charme – der holder mig beskæftiget!

1,9 kg. ren charme – der holder mig beskæftiget!

hund-i-haven
Nu skal der jo ikke gå ren hundeblog i den her på Voksenlivsstil, men jeg må lige fortælle, hvordan den første nat og dagen i dag er gået med Viola.

Det første møde i Lemvig og turen hjem i bilen gik for det første over al forventning. Hun puttede sig ind til mig med det samme, og der var ikke det mindste piv i bilen. Alt dét, som jeg havde set og fornemmet på billederne holdt stik – hun er præcis så lille, fin og god, som jeg havde håbet.
Mine forældre havde været så søde at tage med mig, så jeg kunne sidde med hende og give hende masser af opmærksomhed. Det var så godt, og hun er allerede nu i hælene på mig konstant.

Hun er fra første sekund helt vild med sin hundeseng (af mærket Hunter – kan fås her). Hun er åbenbart stor fan af plys og pels, og jeg skal love for, at hun selv søger sengen – som åbenbart også kaldes en hundesofa, og jeg forstår nu hvorfor – hver gang, hun skal hvile eller sove. Og det gør hun jo en del. Hun har fået to stk. en nedenunder og en i soveværelset.

hunter-hundeseng

Hun sov fint indtil kl. 5, hvor hun skulle ud og tisse. Så jeg fik nydt fuglesang og den tidlige morgenstund! Derefter var hun frisk og legesyg, og legesagerne får nogle prygl. Hun er meget opmærksom på alt – alle lyde, og i særdeleshed, hvor jeg befinder mig, hvilket helst ikke skal være langt fra hende. Det er hyggeligt og sødt, og jeg nyder hendes selskab.

img_0812

Nå, men op kl. 5 og så ellers et vågent øje på den lille hvalp hele tiden, hvilket kommer til at stå på de næste dage. Hun er jo bare en 9 uger gammel lille baby, og der er masser at lære og opdage. Hun lystrer allerede sit navn og forstår både fy og ros. Der er kun sket en enkelt ulykke indenfor, nok fordi jeg skal lære alle hendes signaler rigtigt. Hun er så fin og renlig og samarbejdsvillig. Og så er hun jo bare fuldstændig charmerende og uimodståelig, og man kan kun få en masse kærlighed til sådan en lille een.

bichon-havanais

Katten Oscar har endnu ikke overgivet sig helt til hendes charme. Han er lidt utryg ved hende, men bliver mere og mere rolig omkring det. Jeg tror ikke, der kommer til at gå mange dage, før de to fungerer side om side.

Haven er også blevet udforsket, og det var været så dejligt med det gode solskinsvejr. Det gør livet med en hund en del lettere, når man er så heldig at ha en have. I løbet af de næste dage skal vi have sat hegn op, og så bliver det endnu lettere at lade hende løbe lidt selv ind imellem.

bichon-havanais-have
Vi har dog også været ude på den første rigtige gåtur, som krævede en del koncentration og tungen lige i munden. Verden er stor for lille Viola, så hun var altså på arm et par gange, men allerede nogenlunde god til at gå i snor.

bichon-i-snor
Nu hviler vi lidt ud. Jeg skriver, Viola er krøbet i sin fine elskede kurv. Men om lidt er der sikkert gang i den igen.

hundehvalp-bold

 

Kærlig hilsen Jeanette

3 replies
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Hej Tina,
   Tusind tak, hvor er det sødt af dig at skrive. Ja, hun er utrolig skøn og lærenem.
   Kh Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.