,

Paulas Choice Retinol Body Treatment giver fasthed til kroppen

Paula's Choice Retinol Body Treatment er en virkelig god både fugtgivende og opstrammende bodylotion med A-vitamin.

Retinol, og A-vitamin i det hele taget i forskellige former, er efterhånden blevet et absolut must i manges ansigtspleje. Det kan selvfølgelig skabe lige så gode resultater på kroppen, og Paula’s Choice Retinol Body Treatment er en virkelig god både fugtgivende og opstrammende bodylotion. Med 0,1 % Retinol (ren A-vitamin), der genopbygger huden, udglatter rynker og mindsker pigmentpletter.

 

Reklame/Modtaget i gave til test/Reklamelinks til Paula’s Choice

 

Paula’s Choice Retinol Body Treatment er en let, blød og hurtigt absorberet anti-ageing bodylotion, der ikke alene gør huden dejlig blød, men også sætter ind på forbedring af fastheden.

Den indeholder både lysnende og kollagenstimulerende C-vitamin, blødgørende antioxidativ E-vitamin og A-vitamin i den rene form Retinol, der er den mest veldokumenterede ingrediens, når det kommer til at forbedre rynker og gøre huden mere fast.
Det hele er pakket ind i fugtgivende plantolier og sheasmør, og jeg oplever ikke den mindste irritation i huden. Bare en lækker ikke-fedtende blødhed og en følelse af fasthed til mormor-armene ♥

Paula's Choice Retinol Body Treatment er en let, blød og hurtigt absorberet anti-ageing bodylotion, der ikke alene gør huden dejlig blød, men også sætter ind på forbedring af fastheden.

Fastere hud med Retinol

Retinol har mange dokumenterede egenskaber for alle hudtyper. Det er effektivt i forhold til rynker og opstramning, men faktisk også på andre problemer som akne. Den helt gode nyhed er, at det gør huden mere ensartet, glattere, blødere, fastere og strammere.

Udover, at Paula’s Choice Retinol Body Treatment (268 kr.) bare generelt er en god bodylotion, er jeg vild med at bruge den på overarme og bryst, som jo er nogle af de første steder, hvor huden på kroppen vil begynde at vise tegn på mindre elasticitet. Den er også super god på benene, hvor der er solskader i form af pigmentering og tendens til tørhed.

Udover, at Paula's Choice Retinol Body Treatment (268 kr.) bare generelt er en god bodylotion, er jeg vild med at bruge den på overarme og bryst, som jo er nogle af de første steder, hvor huden på kroppen vil begynde at vise tegn på mindre elasticitet.

Naturligvis findes der ingen mirakler, og tiden kan vi ikke skrue tilbage, men det her er en rigtig god creme, som giver mig en god fornemmelse på de steder, hvor huden begynder at vise tegn på mindre fasthed.

Tænk altid god i solbeskyttelse, når du bruger A-vitamin!

A-vitamin, især i de rene og meget effektive versioner, gør huden ekstra lysfølsom. Især i starten, mens du bygger styrken i din hud op, men generelt bør A-vitamin og solcreme altid gå hånd i hånd. Hele ideen er jo også at reducere rynker og pigmentering, hvor solen netop er en af de allerstørste skadende faktorer.
Så på med solcremen, når du opholder dig ude i solen!

Paula’s Choice har en virkelig skøn solcreme, Extra Care Non-greasy Sunscreen SPF 50 (211 kr.), til både ansigt og krop, der er silkeblød og giver en bredspektret solbeskyttelse med en mat ikke-fedtende finish.

A-vitamin, især i de rene og meget effektive versioner, gør huden ekstra lysfølsom. Især i starten, mens du bygger styrken i din hud op, men generelt bør A-vitamin og solcreme altid gå hånd i hånd.

Du kan købe Paula’s Choice Retinol Body Treatment her.

+

Extra Care Non-greasy Sunscreen finder du her.

 

2 kommentarer
 1. Anni
  Anni siger:

  Ja, den bruger jeg også på lår og mormorarme og er enormt glad for den! Jeg har brug for lidt mere fedt og smører en god olie ovenpå, når den er trukket ind,

  God pinse!

  Kh
  Anni

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.