Den perfekte pencil skindnederdel!

En pencil skindnederdel, og ovenikøbet i stretch, kan være et perfekt basisitem til din garderobe. Hvis pencilfaconen vel at mærke lige er dig, naturligvis, men så har du med denne her nederdel fra Depeche et perfekt bud!
En klassisk skindnederdel kan være svær at finde i den helt rigtige udgave, men denne her (som jeg har fået i gave) er et perfekt bud!
Den har en super god pasform, skindet er med stretch, som vi kender det fra skindleggings, så man undgå, at det tager facon og buler ud de steder, hvor der kommer tryk på. Du kender det måske fra andre skindnederdele, der kan ende med at være for løse og blive vidde forneden. Her har du en skindnederdel i en kvalitet, der bare holder.

pencil skindnederdel

Jeg gør opmærksom på, at nederdelen og sweateren er givet til mig i gave! Indlægget indeholder reklamelinks.

Jeg har stylet skindnederdelen på to forskellige måder, så du kan se, hvor anvendelig den er.
Først med en stor sweater og støvler med en lav hæl til et mere hverdagsagtigt, casual, men stadig pænt, look.
Sweateren er fra danske FREEQUENT. (du kan tjekke mærket ud hos Boozt her).

Her kan du se nederdelen stylet med skjorte og stilletter, så du kan se, at den kan bruges både på kontoret eller til fest.
Den sidder meget behageligt på grund af, at der er stræk i skindet. Jeg tænkte først, at min størrelse small så lille ud, men da jeg trak i den, sad den perfekt og sidder til lige som den skal, uden at jeg risikerer, at den er alt for stor eller ude af facon efter et par ganges brug. Man kan sige, at det er pencilnederdelens svar på de populære og velsiddende skindleggings med stretch.

Bagpå er der en lynlås, som giver nederdelen et fint look,

 

Du kan købe skindnederdelen fra Depeche hos Boozt her! (reklamelink) Den koster 2.499 kr. med er virkelig også en flot og klassisk basisting, som vil holde i lang tid og altid være flot.

 

 

1 svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.