,

Hundefødselsdag – Viola er to år i dag!

hundefødselsdag

Hundefødselsdag! Nogle vil synes, det er helt ude i hampen at fejre sin hunds fødselsdag, mens andre ligefrem holder selskab for deres elskede hunde. Havde du spurgt mig for netop to år siden, havde jeg nok været lidt henne i den første kategori og havde ikke helt forstået, hvor glad man kan være for sin hund. Men nu er jeg helt og aldeles med ♥♥♥♥♥

I dag er det Violas 2-års fødselsdag, så jeg synes lige, at det må handle om lidt om hende i dag her på bloggen!

Vi holder dog ikke ligefrem fødselsdagsfest for hende, men vi husker bestemt dagen og forkæler hende lidt ekstra. Selvom det er svært, for hun er – det indrømmer jeg – meget forkælet til dagligt. For Viola er hver dag nærmest en fest med masser af opmærksomhed, samvær, gåture og hygge. Til gengæld spreder hun ro og glæde og bringer altid smilet frem lige fra man vågner om morgenen til hun nyder at hoppe med i seng om aftenen. (Nogle synes, det er noget værre griseri, men jeg elsker at have den lille hundkrop liggende, og lidt møg skal vi vel have!)

Dagen er for fødselsdagsbarnets vedkommende startet med at sove længe! 🙂

hund i sengen

Jeg kan ikke lade være med at tænke tilbage på, hvordan jeg for to år siden var i syv sind, om jeg skulle havde hund eller ej. Jeg anede jo intet om omfanget af arbejde og forpligtelser ved at have hund, så jeg ville ikke bare hoppe ud i det. Men hvor har jeg mange gange tænkt og sagt efterfølgende, hvor godt det var, at jeg nåede frem til et ja og fik Viola! (du kan læse om alle mine overvejelser dengang her).

hundekærlighed
Nu forstår jeg til fulde, hvor meget glæde en hund kan bringe! Jeg ved til gengæld også, at det kræver tid, og det er jeg glad for, at jeg har og at jeg arbejder hjemme.
Timingen var perfekt – og Viola var den perfekte hund for mig. Hun er en Bichon Havanais, som jeg fandt på nettet fra privat opdræt.
Da jeg så billedet af hende, var jeg endeligt overbevist om, at jeg skulle have hund – og det skulle være hende, og kun hende. Sådan så billedet ud i annoncen, og jeg synes, hun var det sødeste i hele verden, og det er hun stadig!

Hun er bare så sød og kvik og utrolig glad. Så fin og stadig robust og fuld af nysgerrighed og gåpåmod.
Her er hun i dag på gåtur, og hun skyr hverken regn eller sne eller går af vejen for at trave mange kilometer på de små ben.

Når man har fødselsdag, skal man selvfølgelig også have en gave! Viola er derfor i dagens anledning blevet tildelt dette lækre skind, som hun er så vild med og nærmest går i eet med. Så nu er det kommet ned at ligge på gulvet i stuen, hvor hun straks har indtaget det som hendes plads. (du kan læse om indretning med skindet her).


Jeg kunne jo blive ved i een uendelighed med at prise dagens fødselar, men her kommer lidt flere billeder, for dig, der orker flere Viola-billeder . Og du slipper nok heller ikke fremover.

Vil du i øvrigt læse, hvor meget det hele blev vendt på hovedet, da jeg lige havde fået hende og hun var en lille fis på 1,9 kg. (præcis 4 kg. mindre end i dag), så læs med her 🙂

Tak, fordi du følger med! ♥

 


 

6 kommentarer
 1. Tina
  Tina siger:

  Stort tillykke med Viola 🙂
  Hun er bestemt en meget sød og dejlig hund 🙂
  Vi fejre vores grand danois med en lagkage, hvor der er taget hensyn til fyldet – og med både lys og flag og gode billeder.
  Nyd Viola de næste mange år!

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.