Rethinkit er bæredygtigt tøj, der forener fritid og sport – med livstidsgaranti!

Rethinkit forener sport, fashion og fritid, så er både flot og komfortabelt, om vi er i fitnesscentret, på yogamåtten, på gåturen eller på vej i supermarkedet.
Rethinkit er et nyt dansk mærke til kvinder – og i øvrigt også deres børn – der forener sport, fashion og fritid, så det rammer lige ned i den livsstil, som mange af os ofte foretrækker: I tøj, der er både flot og komfortabelt, ligegyldigt om vi er i fitnesscentret, på yogamåtten, på gåturen eller på vej i supermarkedet.
Og så er det designet til at holde! Rethinkit giver livstidsgarant på alt deres tøj, som de desuden sætter en ære i at fremstille i naturlige materialer og recycle materialer. 

Tøjet er modtaget i gave fra Rethinkit

Rethinkit er et fremadstormende nyt dansk mærke fra folkene bag børnetøjsmærket Wheat. Det rammer spot on ned i den trend, som kan kaldes athleisure. Hvor sport og fritid smelter sammen, og hvor tøjet forener det flotte og det funktionelle, som egner til både træning og lige så vel kan bruge hjemme, på gåturen eller når du skal et smut i supermarkedet.

Selv går jeg gerne i Rethinkit tights og toppe med sneakers til og en trøje over til hverdag – og så kan jeg hurtigt hoppe til at tage en gang hjemmetræning, meditation eller qi gong, når ånden kommer over mig.

Tidløst design for livet

Farverne er meget fine og naturlige, mange jordfarver, og farver, der ikke er sæsonbetonede, men skabt til holde år efter år. Og i stedet for en hård sort, så kører Rethinkit i stedet med deres egen blødere version, Almost black.
Det er altså meget mere lækkert, i mine øjne, end pangfarver og store logoer på træningstøjet ♥

Hele tanken er, at tøjet skal være tidsløst og princippet holde en livstid. Derfor gives der også garanti, hvis noget går i stykker! Men jeg forestiller mig faktisk også, at det nærmest ikke er til at slide op!

Du finder i øvrigt også løse og lækre sweatpants, sweatshirts og t-shirts på Rethinkit-studios.com.

Rethinkit forsøger i videst mulig omfang at være bæredygtigt i deres tøj til fritid og sport.
Holdbarhed er bæredygtighed!

Rethinkit forsøger i videst mulig omfang at være bæredygtigt i deres tøj til fritid og sport. De har gennemtænkt deres materialer – certificeret økologisk bomuld, linned fra hørplanten, recycled polyester og nylon og naturlig merinould fra fritgående landbrug, hvor dyrevelfærd er i højsædet.

Hvad der er nok så vigtigt er, at tøjet er designet til at holde en hel livstid, både i de smukke farver, styles og kvalitet. Børnetøjet er skabt med henblik på, at det kan gå i arv fra barn til barn. Skulle noget gå i stykker, så tilbyder Rethinkit reparation, når det er muligt, og ellers refunderer de beløbet.

Tjek det ud!

Du kan se hele Rethinkit kollektionen – både de mere stramme styles, som jeg har på her, og de løse sweatkvaliteter samt børnetøjet her. Der kommer løbende flere til.

Jeg kan i øvrigt tilføje om de tætte tights og toppe/sports-bh’er, at de er super behagelige at have på og at træne i. De sidder tæt, og har en passede kompression, og er stadig super behagelig at have på. De er sømløse ord perfekte til fx yoga, men også bare til at gå rundt i i dagligdagen.

Jeg kan bestemt anbefale dig at tjekke det nye fine danske mærke ud. De lægger virkelig hjerteblod i at lave godt og holdbart design i bæredygtige materialer.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.