, ,

Favorit: Ghd Rise volumising hot brush er den perfekte varmebørste!

Ghd Rise hot brush er blevet mit nye absolutte favorit hårstyling værktøj. Varmebørsten er simpelthen drømmen til lynhurtigt at skabe et flot og fyldigt look, der holder hele dagen.

Ghd Rise hot brush er blevet mit nye absolutte favorit hårstyling værktøj. Varmebørsten er simpelthen drømmen til lynhurtigt at skabe et flot og fyldigt look, der holder hele dagen. Den har en optimal stabil varme på 185 grader og nem at bruge, hvad enten du vil lave bløde krøller eller bare samle håret, løfte og skabe volumen.

produkt modtaget i gave til test!

Endelig er der kommet et super alternativ til glattejernet til alle hårtyper og alle hårlængder, som kan lave både blødt fald og mere spændstige krøller, samle håret, give løft og volumen. En stabil og optimal varme på 185 grader gør, at håret ikke bliver ødelagt eller udpint, men tværtimod bliver smukt, glansfuldt og velplejet at se på.

Glattejern er fantastisk til at lægge håret ned og samle det – og lave krøller, hvis man er ferm til det – men for mig kan håret godt “dø” lidt, fordi jeg fra naturen ikke har et glat hår. Det er fyldigt og det krøller og har fald – så derfor har jeg fundet ud af at arbejde med det og ikke imod det. Og til det er Rise hot brush’en simpelthen perfekt.

Ghd Rise hot brush er fredagsfavoritten i denne uge, og den kan i den grad kan noget særligt.

Ghd Rise hot brush er fredagsfavoritten i denne uge, og den kan i den grad kan noget særligt. Den har virkelig løst problemet for mig, der gerne vil have lagt mit lidt frizzy hår lidt ned og samlet mit naturlige fald til smukke voluminøse krøller.
Jeg tørrer bare håret hurtigt med føntørreren, eller lader det lufttørre – og så styler jeg det lynhurtigt med krøllebørste.

Det bliver SÅ pænt og det er SÅ nemt!

Nem, skånsom og holdbar styling!

Ghd rise hot brush holder af sig selv en konstant optimal stylingtemperatur på 185ºC.

Ghd rise hot brush har faste nylonpigge, som let glider igennem håret, men alligevel kan tage fat, så det er let at skabe løft, buk, fald og krøller. Har du brug for volumen kan den virkelig også levere varen ved at løfte fra hårrødderne til spidserne.

Varmebørsten holder af sig selv en konstant optimal stylingtemperatur på 185ºC. På den måde får du en meget mere skånsom styling med en god holdbarhed. Skulle du glemme at slukke, så sker det automatisk efter ½ time.

Vil du give dit hår en ekstra god varmebeskyttelse, kan jeg anbefale Ghd Bodyguard.

Vil du give dit hår en ekstra god varmebeskyttelse, kan jeg anbefale Ghd Bodyguard, som er en praktisk spray.

 

Jeg er virkelig imponeret og super glad for Ghd Rise hot brush. Det er dén, og kun den, jeg griber ud efter, når jeg lige på 5 minutter skal sætte krøllerne.

Hvad enten det er et til en hurtig hverdagsstyling eller til den mere glamourøse volumen og krøller, så den bare nem og hurtigt at bruge for alle uanset hårtype og længde.
Den bruges i det tørre hår, om du har et kraftigt hår, der skal tæmmes og defineres, om du vil lave bløde lækre krøller eller løfte det fine hår til mere volumen.

Jeg er virkelig imponeret og super glad for Ghd Rise hot brush. Det er dén, og kun den, jeg griber ud efter, når jeg lige på 5 minutter skal sætte krøllerne.

Køb Ghd Rise Hot Brush hos fx Matas(reklamelink)

 


GÅ PÅ OPDAGELSE I ALLE FREDAGSFAVORITTERNE HER!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.