Rødlys og cryo er heling for min krop og mit sind. Få et vildt prøvetilbud hos CryoVital i januar

Rødlys hos CryoVital har mange effekter på helbredet på celleniveau, og bl.a. blødgør det mit arvæv efter stråler.

Det er utroligt, hvad den dybe rødlys og iskolde cryo gør ved min krop og mit sind! Fra første gang giver det et boost på humøret og glæden, og kroppen føles spændt op og vågen. Efter nogle få gange mærker jeg energien stige og kroppen komme i balance. Mit arvæv efter operation og stråler blive blødt og smidigt – og min gigtplagede storetå bliver mobil og smertefri! Læg dertil en god søvn, forbedret forbrænding, øget restitution, iltoptag og kollagenstimulering.
Hvis du har lyst til at prøve det, så får du et vildt tilbud hos CryoVital i Lyngby her i januar.

 

Reklame/inviteret

CryoVital i Lyngby er blevet et helt lille sundhedstempel for mig, som jeg elsker at komme i.
Det tager ikke ret lang tid, men har en vældig effekt. Jeg kommer med mine småskavanker, ind imellem lidt træthed og mangel på energi og overskud – og jeg oplever, ligesom så mange andre derude, at kroppen og sindet får det utroligt meget bedre af behandlingerne med hhv. dybt stimulerende rødlys og den kolde cryo for hele kroppen og systemet.

 

Vil du prøve? Så får du en behandling med rødlys + helkrops cryokammer i januar til HALV PRIS!!!
Ring til CryoVital på 31 32 60 06 og book en tid og nævn Qland/Jeanette. Så får du det til samlet kun 345 kr. (normalpris 690 kr.) Prøvetilbuddet gælder for behandling i januar 2023 for nye kunder og kun een gang pr. person. 

 

Jeg oplever reduktion af hævelser og smerter i mit knæ og min gigttå, generel velvære og god søvn samt ikke mindst en forbedring af mit stramme arvæv efter strålebehandlinger.

 

Min fantastiske veninde Heidi (Ib), som lider af MS, er en af dem, der oplever en skelsættende effekt med behandlingerne. Hun tager fx ikke smertemedicin længere!!! Hun har fået bedre søvn, bedre kognitive funktioner og mindre udtrættethed, hvilket er nærmest et mirakel.
LÆS om hendes fantastiske cryo-rejse på hendes blog Ibbyheart

 

 

Alle kan få glæde af behandlingerne

Jeg møder så mange glade mennesker hos CryoVital, der er sluppet af med migræne, med sportsskader, med gigtsmerter og hævelser. Alt fra mennesker med Parkinson, der får forbedret mobilitet, til depressionsramte, der får livsmodet tilbage eller mennesker, som Heidi, med autoimmune sygdomme, der får en helt anden livskvalitet. Der kommer både professionelle atleter, der har brug for heling efter skader eller restitution – og alle os andre, der bøvler med stort og småt eller bare har brug for et boost af krop og sind.
Der bliver taget kærligt og personligt hånd om alle med det medicinsk godkendte rødlys, cryo-kammer eller lokale cryo-behandlinger.

Det er også muligt at få skønhedsbehandlinger hos CryoVital. Fx mod genstridigt fedt på kroppen. Eller opstrammende ansigtsbehandlinger.

 

Blødere arvæv og færre gigt-gener!

Jeg starter altid i det lune og behagelige røde lys, hvor jeg står mellem de store paneler, som bader mig i de stråler, der har en lang række dokumenteret gavnlige effekter. Vi taler alt fra søvn og kognitive forbedringer til øget cellefornyelse, øget iltoptagelse, smertereduktion, mindskelse af migræne, bedre energi og hurtigere restitution. Du kan se hele listen her.

Allerede ved een enkelt behandling kan du forvente bedre søvn, mere energi samt en delvis smertelindring. Som behandling er det vigtigt at lægge en række behandlinger ind med relativt kort mellemrum.

Jeg oplever reduktion af smerter i mit knæ, generel velvære og god søvn – samt ikke mindst en forbedring af mit stramme arvæv efter strålebehandlinger, der gør mig så glad og taknemmelig.


Eneste cryokammer i Danmark

Jeg er vild med den energi og livsglæde, jeg får i cryokammeret hos CryoVital.

Efter rødlyset hopper jeg som regel ind i det medicinsk godkendte cryokammer, hvor jeg står 3 minutter i -110 grader.  Det er en sjov udfordring og et øjeblikkeligt boost af sindet for mig. Det er fantastiske at komme ud og mærke varmen og energien, og smilet, komme indover mig.
Det er koldt, men ikke uudholdeligt, og det foregår jo i kold, tør luft, som ikke føles ubehageligt.

Et cryokammer (som CryoVital er de eneste i Danmark, der har) har en langt større effekt end en cryosauna, fordi hele kroppen og hovedet er inde i kulden. Hjernen bliver stimuleret til at producere endorfiner, oxytoxiner, dopamin og serotonin, der påvirker humør og energi. Derudover “chokeres” kroppen til at starte en selvreparationsproces, der øger restitution og smertebehandling. (Læs mere her).

Lokal -160 grader cryo på min slidgigt

Udover mit boost af hele kroppen, så får jeg også lokale cryobehandlinger på min tå – og nu også mit knæ, der driller med hævelse og “knasen”. I det hele taget er det virksomt på alle muskler og led, herunder også nakke, der er overbelastede, skadede, hævede og gør ondt.
En blød og behagelig luftstråle på -160 grader nedkøler kontrolleret og sikkert området, og det virker nærmest øjeblikkeligt på hævelse og smerter.

 

Nytårsaften kom jeg i mine høje stilletter, hvilket ellers har været en umulighed. Noget, jeg aldrig havde troede skulle ske igen. Det lod sig gøre, og jeg havde dem på hele aftenen! Det var faktisk helt vildt, da min tå er stærkt gigtramt og normalt slet ikke kan bøjes så meget.
Jeg kan kun tilskrive det lokalcryo-behandlingerne!

 

Lokal cryo har hjulpet på smerter og hævelse på min tå med slidgigt. Det er lykkedes mig at komme i stilletter igen, hvilket ikke burde være muligt!

CryoVital findes lige nu i Lyngby, men er på vej med klinikker flere steder i landet, herunder i Odense, som åbner 1. februar 2023.

 

Vil du prøve? Så får du en behandling med rødlys + helkrops cryokammer i januar til HALV PRIS!!!
Ring til CryoVital på 31 32 60 06 og book en tid og nævn Qland/Jeanette. Så får du det til samlet kun 345 kr. (normalpris 690 kr.) Prøvetilbuddet gælder for behandling i januar 2023 for nye kunder og kun een gang pr. person. 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.