Det begynder at tage form i det nye hus – se, hvad der sker lige nu!

Nu har håndværkerne være i gang siden 1. maj i vores nye hus!
Projektet består af nyt køkken, nyt badeværelse (inkl. nedrivning af væg og gammelt badeværelse), face-lift af et andet badeværelse, nye vinduer, slibning og behandling af gulve, udskiftning af stikkontakter og  spots, maling af alle vægge og alt træværk, ny udvendig trappe og maling af stakitter.
Det er en ordentlig omgang, og nu er der præcis 3 uger til, at det hele skal stå færdigt.

Fra, at alt har været kaos, så er tingene nu så småt begyndt at tage form. Der er stadig et stykke vej endnu, men vi er nået dertil, hvor der er ting, der bliver færdige og vi kan fornemme det gå fra byggeplads til vores fremtidige hjem.
Så nu skal du se noget af det, der sker lige nu. Allerførst fra det nye køkken, hvor jeg jo næsten ikke kan styre min begejstring, nu hvor Multiform kom og satte de første elementer kom op i går. Det bliver SÅ godt, det er overdrevent lækker – og jeg elsker, at det er sort!

Som du kan se, mangler der stadig spots i loftet, og vinduerne er ved at blive skiftet nærmest lige som, som jeg skriver. Gulvet mangler også den sidste finish, men vi er godt på vej!

Vinduerne er ved at blive udskiftet i skrivende stund! Her kan du se vores soveværelse, hvor vinduet til venstre er nyt, og det til højre er gammelt (der mangler en sprosse, og vinduerne var generelt ikke til at redde). Det hele bliver bare friskt og lækkert, men ligner ellers fuldstændigt det gamle. Det skal det i øvrigt også, fordi De engelske Rækkehuse er bevaringsværdige, og der er en helt facademanuel, man skal følge. Bemærk også de nye flotte radiatorskjulere!


Det her har jeg været spændt på! Det gamle badeværelse i underetagen får et face-lift, og jeg har valgt at kaste os ud i en meget mørk grå farve på vægge og skabslåger. Det fungerer lige præcis, som jeg havde forestillet mig – det er selvfølgelig ikke færdigt, men bare vent! Der kommer et nyt toilet med Ifö i et rigtigt flot design, der samtidig er rengøringsvenligt (læs mere her). Ny håndvask og smukke armaturer fra Dornbracht (se mere her).
Også er mangler spots i loftet, og så venter der mig en hyggelig opgave med at få skuret og skrubbet og gjort de gamle klinker flotte.


Det helt nye badeværelse er nu kommet dertil, hvor der er lagt klinker. Er det ikke bare flotte? Her er det min kære mand, der har haft det afgørende ord med at vælge, og jeg må sige, at det var et godt valg! De kræver vist et nærmere kig!


Fliserne er af mærket Kronos keramik og købt på Byens Fliser og Sanitet.
I brusenichen har vi valgt samme flise i en kæmpe 120 x 240 cm. plade.


Forestil dig nu sortoxiderede armaturer (læs mere her), vægge i en knækket grå og Multiform badmøbel i røget eg med kridhvid corian bordplade med integrerede vaske. Og væghæng Spira toilet fra Ifö med touchfree betjening.
Lige om et par uger 🙂


I stuerne er malerarbejdet i fuld gang, og det bliver så flot at få det hele kridhvidt. Jeg er slet ikke til knækket hvid, men elsker det helt hvide på både vægge og træværk. Til gengæld fyrer jeg den så af med den farve ind imellem, og du kan lige ane den mørkeblå i den ene stue. Forrest står de nye forsatsvinduer og venter. Du tænker måske, at vi bare skulle tage nogle koblede ruder i stedet, men forsatsruder er en del af udtrykket i huset, som skal bevares.
Gulvet bliver snart slebet og kommer tilbage i den originale egetræsparket.


Den indbyggede reol står nærmest som ny nu, hvor den har fået en gang maling!


Den sidste lille ting, jeg vil vise dig i dag er et indbygget skab, som er blevet malet hvidt. Før var det mere cremefarvet, men nu glider det mere sammen med væggen. For at løfte den yderligere skal de have greb i læder fra byRavn.


Lædergrebene er en super måde at opdatere looket på og gøre det mere råt og moderne – overskueligt og billigt.
Jeg har købt greb i læder på mål hos byRavn og kommer tilbage med lidt inspirationsbilleder om et par uger, når vi er færdige.

Som du kan se, er der stadig mange bolde i luften, men nu går det rigtigt stærkt. Du kommer selvfølgelig til at kunne følge med her på bloggen.

1 svar
 1. Tina
  Tina siger:

  Uhadada som det skrider hurtigt frem nu:-)
  Det bliver virkeligt flot.
  Den der indbyggede reol kunne jeg godt bruge.
  Lækkert køkken og bad, kunne vi også trænge til på et tidspunkt.
  Held og lykke videre frem og glæder mig til at se mere:-)

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.