Godt værktøj gør forskellen – her er mit bedste dullegrej!

Det gælder om at have værktøjet i orden, hvis man vil opnå gode resultater og gerne så nemt og effektivt som muligt – og det gælder også, når vi taler hudpleje og makeup.
Her får du mine tips det dullegrej, som jeg lige nu er allermest begejstret for, og som skiller sig ud og gør en forskel.

♥♥♥♥♥

1. Allerførst kan jeg næsten ikke anbefale en Makeup Eraser nok. Det er ganske simpelt en blød og lækker klud, der fjerner AL makeup bare med varmt vand. Den vaskes i vaskemaskinen og kan bruges igen og igen. Jeg har 4-5 stykker efterhånden, fordi jeg bruger dem konstant. Øjenmakeupfjerner bruger jeg aldrig, men kun kluden. I resten af ansigtet vil jeg ikke undvære mine plejende renseprodukter – som jeg faktisk synes er vigtigere, end som så – men jeg fjerner altid produkterne med kluden. Det er nemt og giver en ekstra renhed. Uundværlig, hvis du spørger mig.

2. Næste dulleting er lille forstørrelsesspejl med indbygget lys fra Tweezerman. Det har sugekopper på bagsiden, så det kan fastgøres til dit normale spejl, men jeg holder det nu bare i hånden, hvis der skal scannes for hår eller urenheder. Det forstørrer 10x og har et lille indbygget LED-lys, så ikke et hår går ram forbi.
Matas har det til 199 kr. her (reklamelink)

3. Det næste, jeg har valgt at tage med er nogle virkelig gode makeup-børster. En god børste gør mere forskel, end man måske lige skulle tro. De dygtige piger fra Miild har lavet nogle virkelig fine og bløde, bløde børster (i syntetiske hår), der helt i deres ånd lægger makeuppen smukt og naturligt og er designet til mineralske produkter.
Jeg sværger til deres Multi Cheek Brush til især en let blush – og nogle gange til bronzer.
Miilds store kabukibørste er min fortrukne, når jeg skal lægge en let og naturlig mineralpudder (skal det være mere dækkende bruger jeg er mindre og fladere børste).
Du finder Miilds børster hos Matas her (reklamelink)

4. Næste udvalgte grej fra mine skuffer er til vipperne, som der jo virkelig er kommet fokus på. De må gerne være lange, fyldige og buede, og så må man jo have redskaberne i orden. Den lille vippekam i metal er redskabet, som jeg ikke vidste, at jeg manglede – den er fantastisk at have ved hånden, hvis vipperne klistrer sammen eller mascaraen klumper. Den kan foldes og sættes i præcis den vinkel, du har brug for.

Vippebukkeren er, ligesom vippekammen, fra Tweezerman og det er faktisk den første nogensinde, jeg har brudt mig om at bruge. Måske er det bare mig, der kan få det lidt klaustrofobisk med en øjenvippebukker, men denne her er altså behagelig at bruge og laver fine buede vipper.
Den har de også hos Matas her (reklamelink)

5. Før jeg slutter med endnu to fantastiske børster, skal vi lige have min Clarisonic rensevidundermaskine med. Jeg bruger den ikke hver eneste dag, men nogle gange om ugen, hvor den renser min hud ekstremt effektivt (op til 6 x normalen). Den er dyr, og vi er ovre i feinschmeckeriet, men jeg er nød til at tage den med. Sammen med et godt renseprodukt giver den en vild fornemmelse af en ren og klar hud. Børsten roterer ikke, men der udsendes en frekvens på 300 svingninger i sekundet, der giver en mild, men ekstrem effektiv rensning af huden.

6. Mit næste yndlingsgrej er min foundationbørste fra Sensai. Den er bare som en drøm, og jeg elsker at lægge min flydende foundation med den (og min yndlings er den på billedet, Sensai Flawless Foundation!). Den gør det simpelten så let at lægge en perfekt makeup, hvor man let kommer ind i alle hjørner, og hvor blending og finish bare er perfekt. En foundationbørste er ikke bare en foundationbørste, og denne her er bare toppen af poppen. Fås hos bl.a. Magasin.

7. Nu er vi nået til vejs ende med mit allerbedste værktøj, og det sidste, jeg har valgt at vise dig, er et genialt kit til at lave de flotteste øjenbryn. BareMinerals Brow Master Brow Gel & Brush Duo består af en øjenbrynsbørste og en farvet fast gel, der både definerer, optegner og fikserer dine bryn. Den er meget nem at bruge og skaber det flotteste resultat, som stadig er naturligt.

Brug den både til at definere kanterne på dine bryn og udfylde huller ved hjælp af den lille skrå børste – i den anden ende bruger du den store børste til at blende farven og børste brynene på plads.

Produktet findes i kun i én farve, som skulle blende ind og passe til alle – til mig er den i alt fald perfekt.
Du kan finde mit wonder øjenbryns kit hos Boozt.com her.

♥♥♥♥♥

Det var, hvad jeg havde valgt at hive op af skuffen til dig af værktøj i denne omgang. Et udvalg af det grej, som jeg bruger hele tiden og som er noget særligt. Måske er der noget, som du lige står og mangler, eller ikke vidste, du manglede ♥

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.