Sådan går det med min syrekur – video

Sådan går det med min syrekur

Jeg er lige kommet hjem inde fra pHformula’s klinik på Østerbro i København, hvor jeg er i gang med min anti-age syrekur. På klinikken på Dag Hammersskjolds Allé kan alle få rådgivning og behandlinger, men det er også hér, de underviser i de fantastiske produkter og behandlinger, som du kan få overalt hos landets pHformula klinikker.

Det er officielt min syrebehandling nr. 2 ud af 6, men i virkeligheden startede jeg med en ansigtsbehandling, der også involverede syre, så reelt er det tredie gang inden for den sidste måned.  Du kan læse mere om kuren her. Udover anti-age fås der i øvrigt også syrekure til uren hud, til hyperpigmentering m.m. Alle behandlinger bliver altid skræddersyet til hver enkel.

Sådan foregår behandlingen

Efter rens/affedtning og peeling bliver syren påført. I dag fik jeg “syre 2”, som er en kraftigere udgave, nu hvor min hud er gennemtestet i forhold til at tåle syren. En sund og velplejet hud vil som oftest have så god fugtbalance og barrierer, at syren sagtens tåles.
Jeg mærker stadig intet, og er ikke rød bagefter, ligesom min hud ikke skaller. Alligevel kan kuren sammenlignes med en kemisk peeling. Det gør ikke ondt, men er ren nydelse hele vejen igennem – og så virker det!

pfhormula-anti-age-syre

pHformulas syrebehandlinger er noget af det mest effektive, jeg har prøvet, inden for naturlig hudpleje, som jeg jo hylder. Med naturlig mener jeg, at det ikke er invasivt og intet injiceres ind i huden.
Efter en syrebehandling mener jeg virkelig, at jeg umiddelbart ser mindst 5 år yngre ud, end da jeg gik ind ad døren til klinikken ♥

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.