Sådan laver du en lækker plakat billedvæg!

Sådan laver du en flot billedvæg


Jeg har for første gang – bedre sent end aldrig – kastet mig ud i at lave en billedvæg og her kan du se, hvilke rammer og smarte plakater fra Posterstore.dk, jeg nøje har udvalgt og sat sammen for at skabe en smuk helhed.
Jeg har været lidt tilbageholdende – og følt, at det var svært at finde ud af at sætte vægkunst sammen i grupper. Men nu skulle det prøves, og jeg er SÅ glad og stolt af resultatet, som virkelig har givet noget til rummets indretning. Jeg har i øvrigt også udvalgt to virkelig flotte sort/hvide posters, som har fået pladser, hvor de hænger alene. Alle plakater og rammer, som jeg har brugt, er til absolut rimelige priser, og du får endda en rabatkode.

 

Du får 35% rabat ALLE plakater på Posterstore.dk med koden: qland35
Koden gælder fra 12/10-12/11-2020
* gælder ikke Selection plakater samt rammer (koden kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampagner).

I vores gang øverst i huset, har jeg på en lille smal vægplads lavet en, synes jeg selv, virkelig cool billeddekoration med nogle flotte sort/hvide plakater og sorte rammer. De har et kæmpe udvalg hos Posterstore.dk i skandinavisk design til overskuelige priser – og der er masser af inspiration at hente derinde til at skabe flotte billedvægge.

Sådan har jeg lavet min billedvæg

sådan laver du din egen billedvæg med plakater

1. Beslut dig for stilen på din billedvæg. Vælg farver, tema og find inspiration på Posterstore.dk.
2. Sæt fotos af dine plakater ind i fx Word og prøv dig frem
3. Sørg for at mikse størrelser og lyst og mørkt – vælg evt. passepartout på nogle af billederne.
4. Bryd evt. med meget stramme eller enkle billeder som fx tekstplakater.

Allerførst har jeg været hele Posterstore.dk igennem for at finde de plakattyper, jeg synes allerbedst om. Der er et kæmpe udvalg, og rigtigt mange flotte, og jeg fandt ret hurtigt ud af, at jeg ville gå den sort-hvide vej denne gang – og med fotokunst motiver som udgangspunkt.

Dernæst kopierede jeg billeder af mine favoritter over i et Worddokument og satte dem sammen i en helhed for at få en fornemmelse af min væg, og hvordan det ville danne en helhed, der passer ind i vores interiør. Jeg har skabt billedvæggen ved at mikse forskellige størrelser, lyse og mørke motiver, som hver i sær er ret enkle – og endelig har jeg brudt det med et lille tekstcitat, et fint John Lennon citat. Endelig valgte jeg passepartout til et enkelt af billederne for at gøre det lettere og mere lyst.

Webshoppen er super let at finde rundt i, og der er fx en hel kategori med fine tekstplakater.

Sådan gør du, når du skal sammensætte din egen flotte plakatvæg
For at placere billederne flot på væggen er det en god idé at lægge dem på gulvet først. Så kan du let flytte rundt, indtil du finder den helt rigtige og harmoniske helhed.
Jeg valgte på den smalle væg at bruge lige linje lodrette linjer for at skabe ro på væggen. Andre steder ville en eller to lige vandrette linjer måske gøre tricket. Prøv dig frem!

indret med plakater

Udsigt til smukke Frida Kahlo på min arbejdsplads

Jeg har SÅ længe ønsket mig en plakat med Frida Kahlo. Hun var så smuk og ikonisk i sit personlige udtryk, og jeg elsker nu at kunne sidde ved mit skrivebord og kigge på hende! Søg på Frida Kahlo på Posterstore, så finder du flere mulighed – i farve, sort-hvid eller citat – for at bringe hende ind i din boligindretning.

Frida Kahlo plakat fra Posterstore

 

Smuk sort hvid Frida Kahlo plakat

Fotokunst i køkkenet

Mit allersidste sort-hvide valg af plakater er et billede af en danser, som hænger fint og svævende i vores sorte køkken.
Hos posterstore har de også dyrere limited edition fotokunst, men et billede som dette koster kun 149 kr. (50 x 50 cm.) og er i mine øjne virkelig, virkelig fint.

Indret med sort hvid fotokunst

Sort hvid danser plakat fra Posterstore

Jeg håber, du har fundet inspiration til at skabe din egen indretning med plakater, om du har lyst til at kaste dig ud i et sjovt projekt med en billedvæg eller indretning med enkelte flotte motiver rundt omkring i boligen, hvor den trænger til lidt liv.
Du kan finde nærmest enhver stil og farve – samt masser af ideer – på Posterstore.dk.

Husk, at du frem til den 12. november får 35% på alle plakaterne (undtagen Selection og rammer) med koden qland35.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.