,

Fredagsfavorit – udglattende håndcreme fra Annemarie Börlind, der bekæmper pigmentpletter


Ugens fredagsfavorit er ikke en nyhed, men den er en kæmpe favorit her hos mig. Annemarie Börlin Anti-ageing  handcreme er min yndlings håndcreme. Den fugter hænderne uden at være fedtet, og så er den ekstremt udglattende. Man får bare så pæne hænder af den – og oven i hatten har den et indhold af zink, som virker helende og ekstrakt fra hvid linje og C-vitamin, der begge forebygger og afhjælper de brune pigmentpletter, som vi med alderen kan få på hænderne. 

Produkt er modtaget i gave til test!
Indeholder reklamelinks!

Jeg er normalt ikke den allerbedste til at få brugt håndcreme, det skal jeg indrømme, men denne her, tømmer jeg igen og igen. Jeg elsker, hvad den med det samme gør ved glatheden på mine hænder, og så synes jeg virkelig den kan noget, når det kommer til at bekæmpe de grimme brune alderspletter, der kan opstå med tiden.
Der er en grund til, at den er så god – den har en række fantastiske ingredienser!

Annemarie Börlind Anti-ageing handcreme er mere end en håndcreme!

Når jeg går i dybden med ingredienserne i håndcremen, så finder jeg forklaring på, at den er så god. Det er ikke kun en feel-good fornemmelse, den er vitterligt formuleret med ting, der virker:
C-vitamin i en stabil form. Squalane, glycerin og jojoba giver fugt og beskyttelse både i dybden og beskytter hudbarrieren. Endelig indeholder den faktisk også en bredspektret solbeskyttelse i form af zink oxid, der også er en gavnlig effekt på sårheling og mindre hudirritationer. Det kan fx være super relevant, hvis man bruger meget håndsprit.

Vitamin C er en hudpleje superstar, der er kendt for at være en antioxidant, booste kollagendannelsen og lysne pigmentering!

Håndcremen koster 219 kr. og jeg synes, den er hver en krone værd ♥

 

Annemarie Börlind har eksisteret i mere end 50 år og er et af de mest populære i Tyskland, som i mange år har været langt fremme, når det kommer til økologisk hudpleje og makeup. Du finder en kæmpe udvalg af deres hudpleje, kropspleje og makeup hos Helsam.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.