Se min nye ring!

Se min nye ring!

bare-mineral-barepro-liquidJeg har købt en ny ring!!! Jeg går ellers altid med de samme ringe – i forskellige kombinationer, men samlingen er ikke ligefrem kæmpestor. Til gengæld elsker jeg de ringe, jeg har, og jeg føler, de er en del af mig, som derfor ikke bare skal skiftes ud i tide og utide. Egentlig er ringe – og smykker i det hele taget, men måske især ringe – på den måde vel ofte meget personlige for rigtigt mange af os, og det synes jeg, der noget rigtigt fint i.
Her er min lille samling af ringe, som jeg går med.

smukke-ringe
Mine vielsesringe, bestående af en glat ring og en alliancering ved siden af, fra Carmen Ekvall. Jeg har også den fineste hjertering fra hende med en aquamarin.. En Lotusring med en kæmpe blå ædelsten og diamanter og en bred blondering fra Lynggaard og en lille fin ring til lillefingeren fra Maanestens diamantserie. That’s it!

Men nu er der altså kommet en ny til! Den ikoniske Saturnring fra Mielko Jewellery, som jeg længe har haft et godt øje til.

Saturnringen findes i både en smal og en bred udgave og i forskellige kombinationer af ædelmetaller, hvilket betyder, at de ligger fra 4.000 kr. til 37.000 kr. (du kan se dem her). Dertil kommer, at der kan vælge ædelsten oveni. Jeg har valgt en smal model til min lille hånd, og i kombinationen sølv med guld.

saturn-ringJeg skulle bare egentlig bare lige prøve den, og så var den bare perfekt og føltes bare rigtig for mig, og jeg havde ikke rigtigt lyst til at tage den af igen. Så var det afgjort! Den giver en rå kontrast til min Lynggaard blondering, som jeg stort set altid går med. Den fik jeg nemlig af Sten, da han friede til mig. Jeg kan godt lide, at min Saturnring skaber balance med Charlotte Mielkos rå design og ved at den er uden stene.

***

Når vi nu er ved mine allerkæreste og meget personlige smykker – og lidt i det nostalgiske hjørne – så må jeg også lige vise det her helt særlige og unikke armbånd, som er lavet af gamle smykker fra både min mor, min mormor og min farmor.

unika-armbaand Det fik jeg lavet op til vores bryllup, og du kan se, at jeg har det på her på billedet sammen med vielsesring og hjertering for 9 år siden. Blonderingen fra Lynggaard gemmer sig også nede i kjolefolden. Ja, smykker kan bære mange minder for os og have stor betydning ♥ Øreringene med store Tahitiperler er også stadig på ved særlige lejligheder – faktisk igen til min 50 års fødselsdag.

46_dsc0010-1

Har du også særlige smykker, som du altid går med? Nogle som bare er en del af dig, og som du aldrig vil skille dig af med? Drømmer du om en ny ring eller noget helt særligt?
Lad mig endelig høre dine tanker.
Kærlig hilsen Jeanette

 

4 replies
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Kære Jeanette, hvor har du nogle smukke og fine smykker – og hvor er det gode billeder af dig:-) Hvor er det en sød tanke, at du har fået lavet et armbånd af smykker du har arvet. Det er virkelig flot.

  Jeg har også få ringe, som jeg stort set altid går med. På min venstre ringfinger har jeg altid tre ringe sat sammen og på min højre ringfinger har jeg to jeg skifter med. Den ene er en, jeg har arvet fra min mor, og som jeg passer lidt på, den anden er en Bvlgari.

  Nu går jeg og leger lidt med tanken om en “for sjov ring” fra Louise Kragh – den er faktisk lige her ovenfor fra et af dine tidligere blogindlæg 🙂 Jeg synes, den er så fin og enkel. Jeg tænker, at jeg kan bruge den på min pegefinger, så jeg ikke behøver undvære de andre.

  Jeg har også få armbånd, som jeg bruger lidt på skift. Alle mine smykker har hver sin historie og jeg elsker dem alle og kunne aldrig drømme om at skille mig af med dem 🙂

  Hvis jeg kommer afsted hjemmefra uden mine smykker, føler jeg mig næsten bar 🙂

  Kærlig hilsen
  Birgitte

  Svar
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg siger:

   Kære Birgitte,
   Altså så dejligt med en kommentar fra dig! Ja, der skal være plads til for sjov-smykker, og jeg har lige præcis også en stor pegefingerring fra Pure Leaf, som kommer på en gang i mellem.
   Men det er så fint, at ens basissmykker har en historie og netop er en del af en. Jeg føler mig heller ikke helt påklædt ude. Så igen er vi enige 😉
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.