Se mit nye perfekte kelimtæppe fra Noeola!

Det perfekte kelimtæppe
Jeg har længe været på udkig efter det perfekte kelimtæppe, som kan samle vores stue, hvor der står både en lyseblå og en lyserød sofa. Nu er det lykkedes at finde det hos Noeola i København, nærmere betegnet på Frederiksberg. Faktisk fandt jeg også en fin ting mere, som du kan se længere nede.

Det er ikke sådan lige til at finde et flot kelimtæppe i den helt rigtige stil. Men Anette Witthøfft, der er kvinden bag Noeola, håndplukker selv hvert enkelt tæppe i Tyrkiet – og hun har, efter min mening, den fede smag 🙂
Og, som du kan se på hendes hjemmeside Noeola.dk, er hendes priser endda rimelige!

Lækkert kelimtæppe
Min udfordring var, som sagt, at samle en lyserød og en lyseblå sofa samt et stort maleri med bl.a. orange, men jeg synes selv, det er lykkedes. Een ting er i alt fald sikker – rummet er blevet 10 gange hyggeligere og utroligt indbydende at være i!

Faktisk fandt jeg tæppet på Instagram, hvor der løbende bliver lagt nye tæpper op. Du kan følge Noeola på Instagram her.

Kelim fra Noeola

På jagt efter en kelimløber til entreen

Jeg er så begejstret, at jeg har lyst til nærmest det hele hos Noeola, men lige nu gælder det en løber til entreen. Jeg havde også her fundet den helt perfekte tæppe i lidt douche farver, men desværre var det lige smalt nok. Så nu håber jeg, at den helt rette kelimløber dukker op næste gang, Anette skal til Tyrkiet og finde nye varer.

Kelimløber

Det er nu ellers ikke fede tæpper, puder og løbere, der mangler i butikken, som lige er flyttet ind i charmerede lokaler på Frederiksberg Runddel. Som du nok kan fornemme på billederne her, er det KUN den lækre stil, der køres her ♥

Kelimtæpper København

Noeola kelimtæpper

Unikke vægophæng

Jeg er nød til lige at vise én ting mere, som du kan finde hos Noeola – og ingen andre steder i Europa!
Det er nogle helt unikke vægophæng med krystaller fra kunstneren Heather LaFortune. De nærmest svæver på væggen og giver et meget smukt og moderne udtryk.


På billedet ser du en af de store dekorationer (ca. 1.700 kr.), men de fås også i mindre størrelser, og jeg faldt for en af de helt små til 400 kr. Til at starte med, for jeg tror ikke, det bliver den sidste!
Hver eneste er unik og har forskellige krystaller med hver deres energi.

Alt i alt må jeg bare sige, at Noeola er værd at besøge, hvis du er på jagt efter kelim – eller en unik vægdekoration – i den helt rigtige stil. Der er et smukt udvalg af puder, løbere og tæpper i mange forskellige størrelser og til rimelige priser.

Vær opmærksom på, at der er begrænsede åbningstider tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 12-17.30 (torsdag kun til kl. 16) samt første lørdag i måneden kl. 11-15. Men det er også muligt at lave en personlig aftale i butikken på Frederiksberg Runddel 3b.

Frederiksberg Runddel

Noeola holder til i denne charmerende bygning på Frederiksberg Runddel lige bag skøjtebanen.

Det kan læse mere på Noeola.dk.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.