Sidste fem dage i fyrrerne – en status!

Sidste fem dage i fyrrerne – en status!

Så er der nedtælling til min runde fødselsdag!
På fredag runder jeg de halvtreds og fyrrerne er SLUT!

De har nu ellers været gode de fyrrere – ikke mindst, fordi det var årtiet, hvor jeg mødte min mand og blev gift i en alder af 42.

37_DSC0199_bw-1

I fyrrerne har jeg stået hvid brud, vi har købt to huse (og solgt det ene igen), vi har rejst og har i det hele taget oplevet meget, jeg har startet Voksenlivsstil, jeg har egenhændigt etableret en webshop, vi har opbygget en fælles familie, alle er glade og raske, jeg har fået to dejlige voksne piger med i købet – og den sødeste svigermor (tro det eller ej), jeg og vi har skønne venner og familie, og jeg synes hele tiden, at jeg er i kontakt med mange søde og spændende mennesker. Sidst, men ikke mindst, synes jeg også, at jeg selv er blevet klogere og mere positiv, har søgt indsigt og har udviklet mig som menneske.

Når jeg nu ser tilbage, har fyrrerne været opbygning og konsolidering af det liv, som jeg i dag er så lykkelig og taknemmelig for. Og selvom man aldrig skal tage noget for givet, så har jeg det bedste fundament til at gå ind i mit næste tiår. Så det gør jeg med oprejst pande.

Det nytter ikke noget at sætte sig ned og beklage sig over sin alder. Tiden går, vi bliver ældre, en dag skal vi herfra – det er livets præmis og det eneste, vi kan gøre er at forsøge at nyde nuet så ofte som muligt, få det bedste ud af det, vi har, og hele tiden blive en klogere og bedre udgave af os selv.

Jeg vælger at gå ind i halvtredserne med nysgerrighed og taknemmelig og tro på det bedste. Jeg vil blive ved med at udvikle mig, være nysgerrig, aktiv og følge med tiden – og så glæder jeg mig til at fortsætte med at skrive her på bloggen og forhåbentlig være med til at bevise, at stil ikke har noget med alder at gøre!

…og nu vil jeg bare nyde de sidste 5 dage i fyrrerne og gøre klar til fødselsdagsfest – prøve mit nye festdress (glæder mig til at vise det frem her på bloggen), få klippet spidser og få en oxygen lift ansigtsbehandling (den skal jeg nok vende tilbage med).

 

Et lille PS. Den danske teolog og filosof K.E. Løgstrup sagde det så klart: “Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd“. I et ægteskab holder man i den grad hinandens liv i sine hænder, og mit liv ville helt sikkert have set helt anderledes ud, hvis jeg ikke for 9 år siden var så heldig at løbe ind i Sten.

44_DSC0236
Det er i det hele taget værd at huske på, at vi alle hver eneste dag holder hinandens liv i vores hænder i stor eller lille grad. Hvert eneste møde, hver eneste samtale eller bemærkning – hele tiden giver du selv input til andre, inspirerer, trækker op eller trækker ned. Og det samme gør andre til dig. Det er værd at tænke på – du holder noget af et andet menneskes liv i dine hænder! Så lad os nu være gode ved hinanden.

9 replies
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Kære Jeanette
  Sikke en fin opdatering på dit liv i fyrrene, som lyder til at have været et dejligt årti for dig.
  Skønne bryllupsbilleder 🙂

  Nu “kender” jeg dig jo kun via din dejlige blog, men du formår at gøre den så personlig og levende, og så lyder du som det sødeste menneske. Det er altid dejligt, når du deler lidt af dig selv med os 🙂
  Du har ret, vi skal være gode og søde ved hinanden og vise respekt for dem omkring os – og også for os selv.
  Det er et klogt og meget tankevækkende citat, du nævner, det vil jeg huske på.
  Alder er kun et tal, og vi skal være glade for at blive ældre (alternativet er ikke at ønske)… men billeder er mere sigende og for mig at se, ligner du bestemt ikke en, der er på vej ind i halvtredserne 🙂
  Jeg håber, du får den skønneste fest og bliver fejret efter alle kunstens regler.
  På forhånd et STORT T I L L Y K K E herfra:-)

  Kærlige hilsner
  Birgitte

  PS: Jeg glæder mig også til du viser os dit festoutfit 🙂

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Kære Birgitte,
   Jeg ved næsten ikke, hvordan jeg kan takke dig nok for din hjertelige kommentar. Du har virkelig et overskud og en varme, der gør mig glad. Du må bestemt selv være det sødeste menneske, det er jeg sikker på.

   Og mange tak – nu er der kun 3 dage tilbage i fyrrerne, men jeg glæder mig til at nyt årti med hvad det nu kommer til at bringe.
   Som jeg lige har citereret Ole Henriksen i dag, så handler det om at sætte pris på livet og vores medmennesker. Og selvom man kun kender hinanden gennem en blog, kan man sagtens være med til at sprede glæde og smil – og det gjorde du for mig med din generøse feedback til mig.

   Så tusind tak og alt det bedste herfra.
   Jeanette

   Svar
   • Birgitte Bonde
    Birgitte Bonde siger:

    Mange tak, Jeanette, for din søde tilbagemelding. Det varmer, at du sådan tager dig tid til at svare så pænt 🙂
    Det falder mig ganske let at kommentere på dine personlige indlæg, idet de er så ægte og tillidsfulde og jeg glæder mig altid til at se, hvad du “poster” til os 🙂

    Du må have en dejlig dag.
    Kærligst Birgitte

    Svar
 2. Lykke
  Lykke siger:

  Hmmmm…..tanker – kommer på den anden side næste år og er sgu ikke begejstret 🙁 Men dine ord og tanker sætter lidt igang. Måske jeg bare er nødt til at acceptere ? Har jo et skønt liv med dejlig mand, børn , job og hundebasser ! Må vist til at acceptere……

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Hej Lykke,
   Det gik sjovt nok også først rigtigt op for mig, hvor gammel jeg er, da jeg rundede de 49. Indtil da havde jeg nok fortrængt det lidt. Og selvfølgelig har man lov til lige at komme sig over “chokket”.
   Dernæst handler det i mine øjne om at tage en aktiv beslutning om at se positivt på sig selv og det man har – og få det bedste ud af det. At gå videre med nysgerrighed og taknemmelige og med åbenhed overfor alt det, som forhåbentligt stadig venter 🙂
   Det lyder som om, du nok skal komme til en accept, og kan jeg bidrage bare en lille smule til det, vil jeg være glad.

   Mange hilsner
   Jeanette

   Svar
 3. Tove B. Witt
  Tove B. Witt siger:

  Tiden/livet går alt for hurtigt – dejligt indlæg- og dejligt bryllup I holdt, glad for – at jeg fik lov til at være den del af den uforglemmelige dag.

  Glæder mig over, at I har hinanden og nyder livet – det er en gave at have hinanden.

  Glæd dig til 50’erne de er også helt vidunderlige, jeg har nydt hvert eneste årti, og det vil jeg blive ved med.

  Livet er og bliver en dejlig
  gave!

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Kære Tove,
   Hvor blev jeg dog glad for din på alle måder dejlige og positive kommentar!
   Jeg er glad for at du nyder livet – det har du fortjent 🙂

   Det er alt for længe siden, håber vi må ses en dag.
   KH Jeanette

   Svar
 4. Trine Lesemann Amstrup
  Trine Lesemann Amstrup siger:

  Skønt indlæg 🙂
  Det er jo aaaalt for tidligt at sige tillykke – så det venter jeg med, men siger i stedet tak for at bringe et nyt citat ud, at vi alle holder noget af andres liv i vores hænder. …eftertanke…
  Jeg ønsker dig en herlig søndag 🙂

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Tusind tak, Trine – det er super dejligt at høre.
   Et lille eksempel på, hvordan vi kan påvirke hinanden i det små og efterlade en tanke og et smil.

   Du må også have en skøn søndag.
   Kh Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.