Six Ames – nordisk coolness møder fransk chic

Six Ames – nordisk coolness møder fransk chic

six-ames-kjole-blog

Hvis du ikke allerede kender det nye danske tøjmærke Six Ames, kan jeg anbefale, at du tjekker det ud. Six Ames er fransk og betyder 6 sjæle, hvilket refererer til de seks personer, der har valgt sammen at kaste sig ud i at etablere mærket, som kombinerer den nordiske coolness med den franske elegance. 

På billedet kan du se en Six Ames kjole, som jeg er faldet for. Den har firkantede skæringer i stoffet og gennemsigtige ærmer, som gør den ret cool og samtidig synes jeg, at snittet er både meget feminint og behageligt at bære. Jeg bruger den lige så vel med stilletter som med sneakers til hverdag og en cardigan udover.
Du finder den her.

Six Ames er generelt meget behageligt og easy to wear. Samtidig kan du finde styles, som er iøjefaldende med gode detaljer.

Skulle jeg ønske mig et par andre ting fra denne kollektion, skulle det fx være denne sweater, som har et super fedt snit. Prisen på 699 kr. er bestemt også i orden.

Six-ames-sweater

Så er der deres basistop, som er i den blødeste lækre kvalitet og med en rigtig sød blonde. Den ville jeg gerne eje, men til 299 kr. er det nok heller ikke umuligt 🙂
Den fås i øvrigt også som body stocking.

Six-ames-top

Eller hvad med denne cozy ruskindsnederdel med elastik i taljen og lommer – og så i den nye store farve bordeaux, som jeg kan mærke trækker lidt i mig. Den ville være lækker med et par tætte sorte strømper, flade støvler eller sneakers og en stor sweater. Igen det behagelige forenet med det smarte.

six-ames-nederdel-ruskind

 

4 kommentarer
 1. Jeanette
  Jeanette siger:

  Hej Birgitte,

  Tusind tak – jeg er også rigtig glad for den. Jeg er spændt på, om du finder den og hvad du synes om den i virkeligheden! Skriv meget gerne igen.

  rigtig dejlig dag til dig også. God tur i Århus, der er bare så dejligt.

  KH Jeanette

  Svar
  • Birgitte Bonde
   Birgitte Bonde siger:

   Hej Jeanette
   Kjolen var virkelig flot, desværre var den ikke i min str. I stedet fik jeg strik fra Gai + Lisva og skindhandsker fra Markberg 🙂
   Hav en dejlig dag – og ja, her er dejligt i Århus:-)

   Kh, Birgitte

   Svar
   • Lene
    Lene siger:

    Hej Jeanette,

    Super flot kjole til dig. Hvilken str. Har du valgt? Tak for inspiration.

    Håber alt vel hos dig, hvor tiden dog flyver.

    Kh Lene

    Svar
 2. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Kære Jeanette
  Hvor er det dog en smuk kjole – og hvor klæder den dig 🙂 …tror da lige jeg skal et smut forbi Illum Århus, hvor jeg ved, de har Six Aimes 🙂 Den kjole kunne jeg godt bruge til både jul og nytår:-)
  Hav en dejlig dag.
  Kærlig hilsen
  Birgitte

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.