Frisk og naturlig glød med en let foundation

Frisk og naturlig glød med en let foundation

MADARA_3_TINTING FLUID_MOON&SUN_BO_15ml

Det økologiske mærke Mádara er en naturlig hudplejeserie uden syntetiske parfumer og konserveringsmidler.

Priserne ligger i den rimelige ende, og produkterne er kendt for at arbejde i dybden. Selv bruger jeg i øjeblikket med stor fornøjelse deres Time Miracle serie. Især natcremen er ret kraftigt virkende, så jeg vil anbefale, at man evt. prøver sig lidt frem, om man tåler produkterne, før man kaster sig ud i at købe hele serien. Time Miracle er nemlig baseret på bl.a. birkesaft, som også har en lidt speciel duft, som dog hurtigt forsvinder.

Et godt sted at start, hvis du vil prøve Madaras produkter, kunne være med SUN FLOWER tinting fluid. Den fås nemlig også i en lille 15 ml. størrelse. Prøv fx hos Magasin. Og ellers ligger den i 50 ml. for omkring 200  kr. Den dufter i øvrigt ret skønt af blomster.

Sun Flower er et mere let alternativ til foundation. Det er en farvet dagcreme, som er meget nem og hurtig at fordele. Den giver fugt og blender naturligt ind i huden og giver en frisk glød.

Jeg kan godt lide en meget jævn og ensartet hud, så jeg supplerer cremen med lidt mineralpudder på de steder, hvor jeg har tendens til fx lidt rødmen. Det giver et rigtigt flot resultat, stadig meget naturligt – og hurtigt og nemt, hvilket er rigtigt rart til hverdag.

Der er ikke så meget hokus pokus – cremen findes kun i to farver. Rose Beige og Golden Beige. Selv er jeg til Golden beige, som blender fint og naturligt ind i huden.

Madara kan købes hos Matas. (reklamelink)

2 kommentarer
 1. Monia
  Monia siger:

  Ej det lyder som nogle lækre hudpleje produkter, som jeg godt kunne overveje at prøve af :heart_eyes: Er meget til at det man putter på sin krop skal være så naturligt som overhoved muligt :blush:

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Monia,
   Jeg er i alt fald meget begejstret for produkterne og Time Miracle er god til min snart 50årige hud. Selvom de er naturlige og økologiske, skal du være opmærksom på, at nogle af produkterne kan være ret “kraftige” i de ingredienser, der er i.
   Jeg anbefaler, at du prøver med fx en creme eller et renseprodukt, eller hvad du nu lige står og mangler. Men sådan er det generelt – man bør lige prøve først, før man køber en hel serie.

   KH og god dag
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.