, ,

November læserkonkurrencen – vind den smukkeste juledug fra JUNA!

November konkurrencen til dig, der læser med her på bloggen, er den smukkeste juledug fra Juna, som den heldige kan fryde sig over til december – og hver eneste jul i mange år frem.

Jeg er selv faldet pladask for dugen, som er så fin en klassisk damask juledug i et skønt opdateret og moderne design med store julehjerter, snefnug og juletræer holdt i en grafisk stringent ramme og en elegant nordisk lethed.

Dugen vil klæde ethvert hjem til alle julens hyggelige arrangementer, og jeg er så glad for, at jeg fået lov til endnu en gang at håndplukke en personlig favorit til at forkæle én af jer skønne læsere med med herinde på bloggen 

Hvis du bliver den heldige, så vælger du selv, om juledugen skal være rød eller offwhite – og om den skal være 220, 270, 320 eller 370 cm. lang. Bredden er 150 cm. (værdi 750 kr., 900 kr., 1050 kr. eller 1200 kr.). Du kan se dem alle her.

KONKURRENCEN ER SLUT!!! – Stort tillykke til Jan & Tove, som nu får den smukkeste dug til deres nye hus i Skibby, præcis som de ønskede sig. ♥

Præmien er sponsoreret af JUNA! ♥


Juledugen hedder Natale – som betyder jul på italiensk – og er en nyhed i år fra danske JUNA, som bare er så dygtige til at kombinere det traditionelle og det moderne med et skarpt øje på kvaliteten.
Jeg har ikke svært ved at forestille mig det smukkeste julebord med denne dug – og jeg er spændt på, om du, kære læser, har det på samme måde.

En fantastisk feature ved dugen er i øvrigt, at den er smuds- og væskeafvisende, så du ikke behøver at være alt for nervøs for pletter, der er umulige at få af, og der er mulighed for, at den kan bruges flere gange mellem hver vask. (den maskinvaskes på 40 grader).

 


SÅDAN KAN DU VINDE!

For at vinde kræver det bare 2 små ting:

1. Månedens konkurrencer specielt er for dig, der læser med her på bloggen ♥
For at være med i lodtrækningen skal du være tilmeldt nyhedsmailen. Hvis du endnu ikke er tilmeldt, kan du gøre det ved at klikke her.

2. Skriv din kommentar til indlægget herunder – lad mig høre, hvad du synes om dugen, og om du ville foretrække den røde eller den offwhite til DIT julebord.
Hvad tænker du i øvrigt om, at december nu nærmer sig med hastige skridt?

Jeg læser altid hver eneste kommentar med stor glæde, og jeg trækker tilfældigt lod og finder de to heldige blandt alle kommentarerne den 1. december!


Held & lykke!

67 kommentarer
 1. Jeanett
  Jeanett siger:

  Begge juleduge er smukke. Men i år vil jeg dække julebordet med min mormors gl. Mågestel – og derfor ønsker jeg mig dugen i ogf White i 320 m

  Svar
 2. Katrine K
  Katrine K siger:

  Jeg synes den er så flot – i begge farver og har enormt svært ved at vælge… men det bliver nok off-white 😀

  Svar
 3. Anette søndergaard
  Anette søndergaard siger:

  Denne smukke juledug ville jeg gerne vinde 💕 hvis jeg er heldig så ønsker jeg den i rød 370 cm🙏

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Tove & Jan,
   Lykkehjulet stoppede udfor jer!!!!! Kæmpe hjerteligt tillykke med den helt vidunderlige dug.
   Jeg skriver en mail.
   mange kærlige hilsner
   Jeanette

   Svar
 4. Dorthe Markussen
  Dorthe Markussen siger:

  Jeg får for første gang mange gæster hjemme og den røde ville være så smuk hos mig. Ville pynte bordet med de roser du har pyntet med. Tak for tippet. 🌲🌹🌲🌹

  Svar
 5. Catrine Ohmsen
  Catrine Ohmsen siger:

  Vildt flot dug – og selvfølgelig skal den være rød – helst 370 cm da vi altid er mange til jul. Den vil pynte på julebordet, som altid fornys hvert år, alt efter temperament – elsker jul og alt hvad der tilhører, så forberedelserne er godt i gang 😊

  Svar
 6. kirsten kollerup andersen
  kirsten kollerup andersen siger:

  Helt vild fin juledug – vil gerne eje en’ i rød 150 x 370 cm – ejer faktisk ikke en rød dug…

  Svar
 7. Britt Andersen
  Britt Andersen siger:

  Hos os er julen om ikke andet, så farverig, og jeg ville gerne se den smukke Juna juledug (370 cm i rød) på vores julebord. Dejlig blog og vise ord omkring tid og alder du har på bloggen i dag: Måske skyldes det med fornemmelsen af at tiden går så hurtigt, når man bliver ældre, at en uge eller et år udgør stadig relativt mindre end vores samlede liv og oplevelse af tiden.

  Svar
 8. Karina
  Karina siger:

  Der er meget smukke begge to. I min forholdsvis lille stue, så ville det dog være flottest med den råhvide i længden 270, så den krydser jeg fingre for skal havne hos mig 🙂

  Svar
 9. Elin
  Elin siger:

  Flot – flot juledag. Jeg har aldrig ejet en rigtig juledag, så en rød 3,70 m er lige hvad jeg savner. Hvis jeg vinder skal den pynte på mit spisebord i hele december måned.

  Svar
 10. Jeanette Hald Pedersen
  Jeanette Hald Pedersen siger:

  Hvilken smuk juledug 🎄❤️ Jeg ville helt klart vælge farven off-white og i længden 370 meter, så HELE spisebordet blev dækket af denne smukke juledug. Med masser af grankviste, kogler, hyacinter bundet ind i mos og julekugler kombineret med hvide porcelænstallerkener fra Lyngby og smukke krystalglas også fra Lyngby, tænker jeg at det bliver det SMUKKESTE julebord EVER 😊 Så må det godt HURTIGT blive 1. december, så vi kan få udløst spændingen 😊😂
  Kh Jeanette

  Svar
 11. Trine J
  Trine J siger:

  Sikke en smuk dug – jeg er normalt ikke så meget til juleduge, da jeg forbinder det med noget der er plastret til i nisser 🙂 men jeg er helt vild med denne dugs enkelthed. Hvis jeg vinder, ønsker jeg mig den i off white.

  Svar
  • Trine J
   Trine J siger:

   Og i forhold til at december hastigt nærmer sig, så glæder jeg mig. Jeg er lige flyttet sammen med min kæreste, det er vores første jul sammen og glæder mig til at vi skal pynte op og hygge <3

   Svar
 12. cecilie nielsen
  cecilie nielsen siger:

  De er virkelig flotte begge to. Det sikreste valg er nok at få den i rød, så den kan modstå lidt flere sovsepletter. Glædelig november

  Svar
 13. Mai O.
  Mai O. siger:

  Det er en smuk, fin dug. Jeg har endnu ikke fået fingrene i en juledug til min egen lille familie, børnene har været små (og så uendeligt fedtede, haha), men jeg har altid tænkt, at på et eller andet tidspunkt skulle vi have os en familiejuledug, sådan én, børnene jubler over, når den findes frem, fordi den minder dem om tidligere tiders jul, åh, sådan havde jeg det selv med mine forældres juledug – og har stadig! Jeg ville elske at vinde den røde juledug. RØD er for mig julefarVEN, og det er virkelig fint, at den fås med en seriøs længde, for vi har verdens længste spisebord 😉

  December kan bare komme an. November må meget hurtig gerne bare gå, det er helt okay, omend rusken egentlig er rar, og ventetiden også sød på en eller anden måde. Jeg tror, vi skal have æbleskiver snart, for første gang i år.

  God dag!

  Svar
 14. Hanne Damgaard
  Hanne Damgaard siger:

  Skøn dug – så skøn, at jeg ville gå fra sort juledug til rød, hvis jeg var så heldig at vinde. At den er smudsafvisende er jo absolut også en fordel – tænk, hvis samme dug kunne benyttes både juleaften OG til efterfølgende julefrokost 🙂 Hohoho!

  Svar
 15. Sidsel
  Sidsel siger:

  Hvor er den smuk! Jeg ønsker mig den i hvid, hvis jeg er heldig 🙂 Er helt vild med hvordan den både er elegant og uhøjtidelig, med den smukke enkle hvide farve der kan give kontrast til et farverigt og smukt dækket bord, og de hyggelige grafiske hjerter og snefnug. Traditionel og moderne, lige præcis!

  Svar
 16. Anja Sørensen
  Anja Sørensen siger:

  Hvis jeg er så heldig at vinde, ønsker jeg mig den smukke dug i 270 cm i off white. Vi skal holde jul i vores nye hus i år og mit julebord ville blive så flot med den smukke dug🙏🏻 December måned er for mig en månede hvor hygge og samvær er rigtigt vigtigt. Jeg synes derfor er det en god, at der er mulighed for at forberede sig inden december kommer:)

  Svar
 17. Louise Brixensen
  Louise Brixensen siger:

  Meget smuk dug – den i off white vil passe perfekt til spisebordet i vores spritnye køkken 🙂

  Svar
 18. Ann Karin
  Ann Karin siger:

  Hvis jeg skulle være så heldig at blive trukket ud, så kunne jeg godt tænke mig en rød juledag 270 cm lang. Julen er ellers med de hvide farver: hvide engle, hvide stjerner og den hvide sne, så kontrasten med den røde farve ville være smuk.

  Svar
 19. Annette Aarre Dalsgaard
  Annette Aarre Dalsgaard siger:

  Ej de er begge så smukke, men jeg har Georg Jensens juledug i rød, så jeg gad godt kunne skifte lidt mellem den og den råhvide dug til juleaften og julefrokosterne. Jeg er en vaskeægte julenisse, så jeg glæder mig til december indfinder sig <3

  Svar
 20. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Sikke en smuk gave at kunne vinde. Hvis jeg er så heldig, så ønsker jeg mig den i rød, som for mig er en rigtig julefarve. Jeg elsker julen, men jeg synes, det er lidt for hurtigt, at december allerede er lige om hjørnet, men jeg glæder mig alligevel til at julepynte og lave alle de skønne familietraditioner, der følger med julen.

  “Julen er over os, rundt om os og i os. Modstand er nytteløst, intet kan befri os. Dog er der et, der hjælper en smule, simpelthen selv at begynde at juble.” – Piet Hein

  Kærlig hilsen Birgitte

  Svar
 21. Tove Borritz Witt
  Tove Borritz Witt siger:

  Jeg vil elske den smukke juledug i off-white 370 cm lang, den vil komplementere mit elskede gamle engelske julestel ” Merry Christmas” – er vild med at dække et smukt julebord, og det hele vil gå op i en højere enhed med denne smukke dug, en dejlig dekoration af smukke friske juleblomster gran og gammelt arvejulepynt og masser af levende lys, er overbevist om, at det bliver mit juleeventyr, hvis jeg er den heldige – glæder mig til julen – en dejlig varm tid, midt i den mørke årstid.

  Svar
 22. Inga
  Inga siger:

  Sikke en smuk dug – og hvor vil jeg gerne vinde den. Hvis jeg er den heldige, skulle det være dugen i offwhite og 370 cm lang, da familien efterhånden er blevet så stor, at der skal et langt bord til juleaften. Jeg krydser fingre og håber på held.

  Svar
 23. Camilla Nyegaard
  Camilla Nyegaard siger:

  Jeg er mest til den dug der er off-white, bare kald mig kedelig, for den røde er jo klart mest julet.
  Apropos julet, så glæder jeg mig sindsygt meget til December måned, det gør jeg nu hvert år.

  Svar
 24. Anne Andersen
  Anne Andersen siger:

  Jeg vil ønske mig den hvide dug, som er klassisk og vil stå godt til min nymalede grå spisestue. Jeg vil nyde dugen eksta meget i hele december, hvis jeg bliver den heldige vinder, da jeg vil lade den ligge på i hele december. Jeg ønsker dugen i længden 270 cm.

  Svar
 25. Anette
  Anette siger:

  Hvor er de flotte og elegante. Vi mangler så meget en smuk juledug til vores lange bord, så vi kan holde jul med stil. Jeg ønsker den hvide. 🙂

  Svar
 26. Gitte Leth
  Gitte Leth siger:

  Sikke en smuk juledug. Hvis jeg er så heldig, kan det blive min aller første juledug;-) Jeg ønsker mig den hvide.
  Jeg glæder mig til at hygge i julen, men det er aaalt for tidligt for mig, at tage hul på fornøjelserne, så jeg venter lige lidt;-)

  Svar
 27. Marianne
  Marianne siger:

  En helt fantastisk smuk dug der vil klæde vores lange bord – forandring fryder – så den hvide vil jeg ønske mig i str. 370.

  Svar
 28. Susanne Andersen
  Susanne Andersen siger:

  Åh, Jeanette, den røde kan da ikke blive mere julet, så den ville jeg elske at vinde, og jeg er sikker på at mit kgl. Musselmalet halvblonde vil være smukt på dugen. December for mig er ekstra hygge og travlhed med at lave chokolader til at forære væk til venner og familie. Knus fra mig.

  Svar
 29. Helle
  Helle siger:

  Smuk dug som jeg drømmer om i rød 🎅🏻🎄
  Glæder mig til jul og er begyndt at tænke i julekalendere og adventskrans ❤️ Igen i år skal der hygges 🕯

  Svar
 30. Marlene Høj
  Marlene Høj siger:

  Den røde dug i længden 370 cm, så er dugen lang nok 😊 Med små fedtede fingre ved bordet, så er det nok bedst med den røde dug, selvom den hvide også er smuk.
  Jeg har det fint med at december og julen nærmer sig og børnene er så småt ved at gå i jule-mode 😊

  Svar
 31. Pernille Østergaard Madsen
  Pernille Østergaard Madsen siger:

  Meget smuk dug. Ønsker den offwhite i længden 3.70 så er der plads til alle gæsterne juleaften 🎅🤶🤞

  Svar
 32. Vibeke
  Vibeke siger:

  Har aldrig ejet en juledug det kunne jeg godt tænke mig at prøve 🎅🏻😄🎅🏻😄 elsker at dække fint bord og med denne dug er det jo nemt …….

  Svar
 33. Emillia M
  Emillia M siger:

  Den er super flot i begge farver, men vil nok helst have den i den off-white version og så tror jeg en 320 cm. ville passe godt til bordet.

  Svar
 34. Bettina Olander Hjort
  Bettina Olander Hjort siger:

  Sikke en fin juledug, og så i Junas altid gode kvalitet – Jeg har altid haft juleduge i rød og det vil jeg ikke lave om på, det passer så fint med mine hvide Royal Copenhagen tallerkner, og rød er, efter min mening, julens farve. Hvis jeg vinder skal den være 320 cm lang og jeg vil dække det smukkeste julebord med gran og guldengle. Jeg elsker julen og hyggen med familien🎅🏼🤶🏼

  Svar
 35. Julie Thoms
  Julie Thoms siger:

  Sådan en smuk dug vil jeg rigtig gerne vinde. Gerne i offwhite, str. 370 cm.
  Jeg elsker julen, hyggen, pynten og den dejlige mad.
  Lyskæderne er netop sat på alle buskene og træerne, så det er bare at trykke på kontakten, når vi nærmer os den 1. december.

  Svar
 36. Dorte Slouborg
  Dorte Slouborg siger:

  Ønsker mig den meget smukke dug i offwhite 🙂 Den skal være 370 cm lang. Passer perfekt til min datter fine spisebord, – det er nemlig hende der holder julen i år, – så hun skal forkæles, hvis jeg er den meget heldige <3

  Svar
 37. Berit Brøns
  Berit Brøns siger:

  Offwhite vil passe så fint til vores julebord i år hvor hele familien kommer hjem til os juleaften, så længden skal være 370 🙂

  Svar
 38. Maj-Britt Jensen
  Maj-Britt Jensen siger:

  Wow offwhite er sååååå flot og kan pynte hvert år til jul da vi hvert så skifter lidt i julepyntens farver. Glæder mig til julen og til at pynte op i vores nye hus. Danse om juletræet og lave julemad julen kan ikke starte hurtig nok.

  Svar
 39. Tina
  Tina siger:

  Meget smuk juledug fra Juna, lækker kvalitet og fint mønster, meget stemningsfyldt 🙂
  Vi har et langbord så ville ønske mig dugen i 320 cm. og helst i hvid, da vores spisestue er paprikarød, da går det ikke med julerød.
  Vi har mange og faste traditioner i julen og vi har også faste steder for vores julepynt, det er så hyggeligt at vide, at mormors engel står på det bord, at farmors julestjerne hænger i det vindue osv.
  Vi nyder altid julen, som jo snart begynder. Vi pynter altid op til første søndag i advent og har den første tradition denne dag.
  Vi elsker at tænde masser af fine julelys og tænde op i brændeovnen og nyde den stemning julen har og alle pyntesagerne.
  Den smukke dug ville blive brugt flittigt, da vi altid bruger dug og elsker at dække et smukt julebord.
  Håber I har styr på jeres julepynt ovenpå flytningen og at I vil nyde juletiden i jeres nye hus:-)
  Rigtig god smuk søndag ønskes herfra:-)

  Svar
 40. Marlene Andersen
  Marlene Andersen siger:

  Jeg ville ønske den i 370 VM og off white🙏🏻❤️😊. Vi skal flytte i nyt hus og der får jeg endelig plafs til familelangbordet, som jeg der vil kunne pynte smukt op med min mormors smukke gamle krystalglas, som desværre ikke lommer på då tit. Vi får for første gang en spisestue, og der vil dugen komme til rette, med hele familien samlet omkring julebordet.

  Svar
 41. Betina Frandsen
  Betina Frandsen siger:

  Den er så smuk i rød. Og rød er også lidt fødselsdags agtig. Jeg har fødselsdag juleaften og dugen vil være så smuk med fødselsdagsflag kage og morgenbrød.Jeg ser frem til december hver år. Hyggen elsker jeg.

  Svar
 42. tina/mormormedstiletter
  tina/mormormedstiletter siger:

  Ejj, hvor er den fin og min skal være offwhite, fordi den vil passe perfekt til mit julebord i år. Længden skal være 370 cm, da vi har et megalangt bord fra Thor design i Vildbjerg lavet af gammelt bolværkstræ, fra en gammel havn et sted i Danmark. Fedt bord og det vil tage sig umanerligt godt ud med den dug på. Jeg tænker at flashe det på bloggen, jo;-)

  Svar
 43. Eivor Malen
  Eivor Malen siger:

  Dugen er bara fantastisk smuk og elegant, med et moderne udtryk. Den ville være den smukkeste base for mit julebord, sammen med min svigermors gamle sølv pynteting. 220 lang i hvidt, tusind tak.
  Inspireret af designet i dugen, glæder jeg mig til at pynte stuerne. Designet inspirerer også til småkager i de samme figurer.
  Tak for mangfoldigheden i bloggen. ❤
  Glædelig juletid!

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.