Uge 44 – Fokus og Favoritter!

En dejlig uge er ved at være forbi – en uge med lidt af hvert her hos mig i den stille og hyggelige afdeling. En uge, hvor jeg har nydt de små glæder – hjemmelavet citronfromage, Bohemian Rhapsody, nye gardiner og andre ting, som du kan læse om længere nede.

Efteråret er jo ved at sænke sig, men er det ikke bare gave indtil videre af høj himmel, lys og lune temperaturer? Det er så dejligt at komme ud – og selv mine løbeture er noget, jeg glæder mig til! Jeg er spændt på, hvordan det skal gå, når kulden melder sig, men jeg tænker, at det er med at holde kadencen og gradvist vænne sig til det.

Jeg mener, når min kære mand kan kaste sig ud i vinterbadningen, så kan jeg også løbe derude i kulden.
Han ser jo ligefrem glad ud! Men, før du spørger – nej, vinterbadning og kulde er ikke rigtigt min ting. Men man ved selvfølgelig aldrig, om jeg en dag hopper med på bølgen, om man så må sige, og kaster mig nøgen ud i iskoldt vand (I think not).

Efter at være flyttet så tæt på Dyrehaven (under 500 meter) har den fået en endnu større rolle i min dagligdag, hvor jeg løber en del derhenne og går ture med Viola. At have natur og gode omgivelser, hvor man kan udfolde sig, er et kæmpe privilegium. Jeg tænker også, at du garanteret har en skov, en strand, en park eller andet, som du nyder?

Jeg må i øvrigt lige knytte en kommentar omkring det at have hund – jeg havde aldrig drømt om det sociale aspekt, det åbner!  Vi har nu boet det nye sted i 1½ måned, og vi taler allerede med SÅ mange søde mennesker. Hundene åbner kontakten endnu hurtigere – og jeg har allerede flere skønne kvinder, som jeg af og til slår følge med, når hundene skal luftes. Jeg nævner i flæng Violas nye venner: Walther, Charlie, Max, Holger, Chili, Lulu, Uffe, Simba, Brutus, Cookie…. Det er skønt!

I dag var der, som du kan se, trængsel i Dyrehaven, på grund af årets Hubertusjagt. Omkring 40.000 plejer det at samle, og i år var vist ingen undtagelse. Jeg droppede simpelthen at gå op til Eremitageslottet på grund af den massive menneskemængde, men jeg nød at gå lidt rundt derovre og mærke stemningen og nyde det flotte syn af hestene og de rødklædte ryttere.

Bohemian Rhapsody!

I går var det ikke svært at lokke Sten med i biffen og se Queen-filmen Bohemian Rhapsody. Han er vild med Queen, mens jeg først de senere år har fået øjnene op for, hvor fantastisk meget af musikken er. For mig har det nærmest gået fra had til kærlighed, men musicalen We Will Rock You i London fik mig for nogle år siden til at lytte på en anden måde til melodierne.
I går i biografen var jeg totalt med. Ja, det er storladet og følelsesfuldt, men det er Queens musik jo også, og jeg synes, det holder 100%. Skuespillet, castingen, kostumer og alt er i top – og musikken ikke mindst. Den får 6 stjerner fra mig, og så er jeg ellers ligeglad med de sure anmeldere, der er imellem.
Er du musikelsker er den et must! ♥♥♥♥♥♥

 

Nye foldegardiner på mål!

I dag har vi sørme også nået at sætte foldegardiner op i stuerne. De er helt simple og klassiske, i hvid hør, og syet på mål til vores ret store vinduer.
De er købt hos Bord & Bænk interiør i Hornbæk, som får den hjem på ca. et par uger.

Ugens klassiker!

Det er ikke fordi, jeg skal til at indføre et nyt ugeindslag, men jeg kunne ikke lade være. Jeg har nemlig lavet citronfromage, og det er da en dessert, som fortjener at blive moderne igen.
For pokker, hvor blev den god, luftig og velsmagende. Og så havde jeg pyntet med flødeskumstoppe, hindbær og hakkede pistacienødder, så ikke et øje var tørt.
Ingredienserne er jo nærmest de samme (æg, fløde, sukker) som til en god is eller til creme brulé – fromage lyder bare ikke lige så smart, men det er det, hvis du spørge mig! ♥


Opskriften havde jeg nappet fra Alt for Damerne – bortset fra, at jeg har brugt rigtige æg – og 4 æggehvider i stedet for 3.

♥♥♥♥♥

Ugens favorit!

Du skal heller ikke snydes for en beautyfavorit, som i denne uge er en virkelig fin lipgloss fra Jane Iredale. Den fås selvfølgelig i mange farver, men jeg er jo tosset med rosa, og denne her Rose Crush. Den giver virkelig fine bløde og blanke læber – og kan bruges alene eller over en læbestift – den er plejende med blandt andet vitaminer og økologiske olier. Og så smager og dufter den svagt af brombær og granatæble. Bedst af alt er den geniale applikator, som har en facon, der passer på læber og gør det let og dejligt at påføre glossen. (vejl. udsalgspris 195 kr.)

♥♥♥♥♥

Det var ved at være, hvad jeg havde til dig af højdepunkter fra denne uge, der snart er gået.
Nu er der kun 4 uger til vi kommer ind i julemåneden – utroligt, men sandt – og jeg håber, at du har set månedens skønne forkælelse til en heldig læser. Jeg er selv meget begejstret for JUNA’s helt nye Natale juledug, som forener det traditionelle med det moderne på smukkeste vis.
Du kan kaste dit lod i puljen her.

Jeg håber, du får en dejlig ny uge! ♥

1 svar
 1. Tina
  Tina siger:

  Sikke en fin uge du har haft:-) Mange gode oplevelser.
  Vinterbadning, uhh det er heller ikke mig.
  Dejligt I bor så tæt på Dyrehaven, der er så smukt og historisk. Jeg er jo vokset op der og gik på jagt med min farfar fra jeg var 2 år.
  Foldegardinerne er meget smukke og godt valg med lyst hør.
  Rigtig god ny uge til du og dine:-)

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.