Spændende juni Goodiebox

juni-goodiebox-2017

Det synes umiddelbart som en lidt vild æske, der kommer ind ad døren som juni måneds overraskelse fra Goodiebox. Den er sammensat i samarbejde med stylisterne fra det danske smykkefirma Hvisk (som der også er en rabatkode til), og der er da også mulighed for at sætte lidt fest på øjnene med både de gode og nemme Ardell vipper (læs evt. mere om dem her) en super god sort gel eyeliner fra mærket Bellapierre. Eyelineren har en værdi af 150 kr., så med den er de 169 kr. for månedens Goodiebox stort set allerede hjemme (den har en samlet værdi af 613 kr.).
En gel eyeliner har typisk en blødhed og er lette at påføre – derudover har denne en meget høj pigmentering, som gør den ekstra flot, både hvis du laver en tynd streg eller en større makeup.

  Til brynene, som jo skal se så naturlige ud som muligt, er der en lille Benefit øjebrynsgel, som er lige til at børste på brynene for at give mere farve og lidt ekstra fylde med små mikrofibre. Noget af det gode ved Goodiebox er netop, at man får mulighed for at afprøve forskellige produkter i en lille størrelse, før man evt. kaster sig ud i dem for alvor.

juni-goodiebox-benefit

På plejesiden er der en lille prøve på en hårolie fra Pandora Oil. Jeg kendte den ikke, men jeg må sige, at den er overbevisende god. Den er meget plejende og samlende i håret, minder lidt om Morrocan Oil, men kan fås til en mere human pris (især på tilbud lige nu hos Nicehair til 149 kr. for 100 ml. her).

Til ansigtet får du en fugtgivende sheet mask (det er altid ekstra lækkert at forkæle sig selv med en stofmaske og lægge sig 20 minutter og få en pause og et boost til huden!) og en full size exfolierende maske fra franske La Theorie des Volcans (vejl. udsalgspris 225 kr.). Den er en klassisk peeling med korn fra vulkansk sand – det lyder dramatisk, men den er ikke hård ved huden, og det er en rigtig god idé at få givet huden en scrub ind imellem, så den er klar til solen og en flot sommerglød.

Så alt i alt en rigtig god æske med både pleje til ansigt og hår – og lidt sjov og ballade til sommerens fester.

juni-goodiebox-scrub

Du kan få fat i den ved at tilmelde dig Goodiebox.dk (uden binding). (reklamelink)

 

Kærlig hilsen Jeanette

 

3 replies
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Hej Birte,
   Jo, det kan godt være, at jeg har rodet rundt i, hvad måned den tilhører 🙂
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.