Sponsoreret video: Se Star Tours julekalender og vind rejser for over 75.000 kr.

Sponsoreret video: Se Star Tours julekalender og vind rejser for over 75.000 kr.

Nu nærmer vi os med hastige skridt den første december, og det er ved at være tid til årets julekalendere! Nej, ikke kun for de små – og ikke kun dem i pap – men også al den kreative digitale julesjov, som der bliver fundet på her på internettet. Og vi bliver vel forhåbentlig aldrig for voksne til at hygge os i julemåneden med at åbne dagens luge og nyde nedtællingen til jul?

Fra Star Tour (nu TUI) har de gjort ekstra meget ud af det i år, og de giver dig hver dag mulighed for at hygge dig med et afsnit af den sjove fortælling om familien Andersen og deres tur til Thailand – og vinde rejsegavekort for over 75.000 kr.

Og selvom jeg elsker julen, er det måske slet ikke så tosset at drømme lidt om ferietid og varmere himmelstrøg her midt i al juleriet, travlheden og den hjemlige decemberkulde.
Jeg synes i alt fald, julekalenderen med familien Andersen ser ganske lovende ud, og jeg har allerede tilmeldt mig, så jeg får en daglig reminder om den.

Den begynder allerede i morgen den 27. november.

Hver dag har du mulighed for at svare på et spørgsmål og være heldig at vinde 2.000 kr. på et rejsegavekort. Du får også et ekstra lod i sidste lodtrækning, hvor præmien er et rejsegavekort på kr. 30.000 kr. Måske til din egen familietur til Thailand!

Tilmeld dig her og få en mail hver dag under hele konkurrenceperioden, hvor dagens video med familien Andersen afsløres og du samtidigt får muligheden for at være med i konkurrencen og vinde rejsegavekort.

Dette indlæg er sponsoreret af Star Tour, men holdningerne er mine. 

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.