Stop de knirkende skindbukser med hårolie!

Stop de knirkende skindbukser med hårolie!

Mine læderbukser har det med at knirke, når jeg går! Rimeligt irriterende, men faktisk ret let at løse. Jeg har forlængst fundet ud af, at lidt olie eller læderfedt afhjælper problemet et stykke tid, men min nye løsning er super nem og hurtig.

Når jeg alligevel står i badeværelset og ordner hår, så giver jeg lige mine bukser et par pump Morrocian Oil! Det trænger ind lige med samme, det fedter ikke, og skindet bliver fint og en anelse blankt at se på, fordi der er silikone i.

læderbukser-knirker-blog

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.